Liu Jo’da yüzde 50 indirim başladı

Liu Jo’da yüzde 50 indirim başladı
Güncelleme:

İlkbahar/ Yaz 2015 koleksiyonuyla minimalizmin etkisinde kalan Liu Jo’da yüzde 50 indirimle alışveriş yapmanın tam zamanı.

Koleksiyon modern ve şıklığından vazgeçmeyen sabit renkleri kullanmayı seven ama bu renklerin tonları ile nasıl oynaması gerektiğini iyi bilen kadınlara ithaf ediliyor. İncecik silüetler , ara ara yüksek volümler ile bölünüyor ama minimallikten ödün verilmiyor.

NORDIC ESSENCE

Bu temada ki esas ilham kaynağı “lacivert”. Yeni siyah olarak da lanse edilen lacivertin her tonu bu temada karşımıza çıkıyor. Liu Jo kadını burada denizci ruhunu yaşıyor ve koleksiyondaki renkler Nordic denizlerinden esinleniyor. Çok geniş bir renk yelpazesi var, denizin mavinin her tonunun beyaz ve doğal renkler ile buluşması bize yazı ve denizin kokusunu sonuna kadar hissettiriyor.

Çizgiler, puantiyeler, beyaz knit büstiyerler , ipekler, bol denizci pantalonları yanı sıra skinny denimler, incecik deri ceketler, viskoz ve satenin hareketlendirdiği uçuşan elbiseler, tulumlar ve yine denizci olmanın ruhunu yaşatabileceğimiz çizgili trikolar ile yelkenleri açmaya hazırız...

LACE DREAM

Bu temada ise, dantel ile şıklığa aynı anda sadeliğe de övgü yapıyoruz. Uçuşan dantel detaylı plise etekler soft renklerde karşımıza çıkıyor, pastel tonlar dantel ile birleşince sıcacık bir yaz rüyası yaratıyor... İpek ve krep yine danteli destekleyen en önemli kumaşlardan. İpek ve dantelin birleşmesi ile Liu Jo Koleksiyonu sade ama şık kadınların vazgeçilmezi olmaya aday oluyor...