Yeni sezonda her şey çıplak olacak !

Yeni sezonda her şey çıplak olacak !
Güncelleme:

Pudra rengi, yani çıplak hissi veren ten renginin tüm tonları bu sezon çok moda...

Yeni sezon koleksiyonlarında ayakkabılardan elbiselere, ceketlerden çantalara kadar her şey ude yani çıplak olacak...

Kırmızı halılarda ünlü isimleri ten rengi ve tonlarıyla görünce bu rengin cazibesine bir kez daha inandım. Pudra rengi ve tonları tenin devamı gibi görünerek çıplaklık hissi veriyor. O yüzden de bu renk ve tonlarına udeçıplak deniyor.

Provakatif, seksi, klas ve gözalıcı olan bu rengi gardırobunuza eklemenin tam zamanı. Siyah renginin klasikliği ve aynı zamanda da asaleti, nude renginde de var.Bana kalırsa bir klasik haline gelecek bu renk kadını çok seksi ve aynı anda klas kılıyor.

2009 ilkbahar - yaz sezonunda neredeyse bütün tasarımcılar koleksiyonlarına bu rengi kattılar. Elbiselerden trençkota, ikili takımlardan ayakkabı ve çantalara kadar her şey ude tonlarında. 80li yılların canlı neon renkleri bir tarafda asilik ederken, nude da tüm sakinliğiyle, ağırbaşlığıyla başka bir baskın renk alternatifi oldu. Yumuşak, sade, klasik, modern bir renk olan udeu tüm çıplaklığıyla giymeye hazır olun.

NASIL GİYMELİ?

:: KESİM öNEMLİ: Bu renk ne kadar çekici görünse devücut hatlarını ortaya çıkarttığı için aynı zamanda zor bir renk. Bu renkten seçeceğiniz kıyafetin kesimine çok dikkat etmeniz gerekir. Eğer elbise ya da pantolon gibi vücut hatlarınızı ortaya çıkaran bir şey seçiyorsanız, mutlaka vücudunuza uygun bir kesimde olmalı.

:: KALİTELİ KUMAŞ: Fiziğiniz düzgün olsa da vücuda oturan bir model seçiyorsanız kumaşının kaliteli olmasına özen gösterin. Kalite kumaş mükemmel kesimle bütün gözlerin sizin üzerinizde olacağına hiç şüphe yok.

:: SADE MODELLER: Nude rengi zaten seksi. Bu rengi seçeceğiniz parçanın bir de seksi bir model olması anlamsız olacaktır.

Dekolte bir model yerine sade bir model seçerek rengin seksiliğine asalet katmış olursunuz. Ne de olsa duru seksapelli en güzeli.

:: KULLANIŞLI AKSESUAR: Nude rengini sadece kıyafet olarak düşünmeyin. Bu renkteki ayakkabı ya da çantaların hemen her renkle kolaylıkla tamamlanabildiğini unutmayın. Kıyafetiniz ne renk olursa olsun, nude ayakkabı ya da çantayla modaya da ayak uydurmuş olacaksınız.

:: UZUN GöSTERİYOR: Renklerin sırrına inanır mısınız? Siyah nasıl daha zayıf gösterirse, nude rengi de bacak boyunu daha uzun gösteriyor. Nude bir ayakkabıyla farkı siz de göreceksiniz.

:: TONLARI KARIŞTIRIN: Baştan aşağıya bu rengi giymek yerine farklı tonlarıyla karıştırabilirsiniz. Bir ton açık ya da koyusunu tercih ederek kıyafetinizi farklılaştırabilirsiniz. Ayrıca bir kaç tonun bir arada kullanılması çok hoş duruyor.

:: TEN UYUMU: Teninizle tıpatıp aynı tonda olan renk tonlarını seçmek yerine bir ton açık ya da koyu olan parçaları seçmelisiniz. Ayrıca bu rengin bronz tenle çok hoş durduğunu hatırlatmak lazım. Hafif bronzlaşarak bu rengi daha da çekici kılabilirsiniz.

:: KLASİK PARÇALAR: Bu rengin bir klasik olduğunu kabul edin. Nasıl siyah ya da beyaz gib klasik renklerden zamansız tasarımlar alıyorsanız, bu rengi de yine zamansız tasarımlar alın. Blazer ceket, elbise, stiletto ya da portföy çanta her zaman giyebileceğiniz parçalar olacaktır.