Kusursuz Doğal Görünüm Sunan Just For Men Boya

Kusursuz Doğal Görünüm Sunan Just For Men Boya

Bakımlı ve görünümüne önem gösteren erkeklerin vazgeçilmez bakım ürünlerinden olan Just For Men, saç, sakal-bıyık boyası ile bir boyanın çok daha ötesindedir.

Özel olarak formüle edilmiş olan ürün içerikleri ile saçın doğal yapısında bulunan keratin oranına sadık kalınmıştır ve saç renklendirme görevini üstlenmesinin yanı sıra ayrıca saçın ihtiyacı olan bakımını formülündeki sır ile karşılamaktadır. Just For Men boya alternatifleri arasında dünyanın en çok tercih edilen beyaz hedefleyen boyası Touch of Grey bulunmaktadır. Tamamen beyaz saç hedefleyen bu boyanın özelliği ise beyaz kırıcı olmasıdır.

Just For Men ve doğal saç görünümünü bozmamaktadır. Uygulandığı alanda ürünün özelliğine göre kısa sürede sonuç almak mümkündür. Saç, sakal ve bıyık boyasında %100 beyaz saç kapatma özelliği var iken Touch of Grey ile koyu tonlu saçlar arasında yoğun olan beyazlaşmış saç bölgelerinden doğal görünüm alma sağlanmaktadır. Farklı renk alternatifleri bulunan Just For Men boya serisinde en çok koyu kahve tonu seçilmektedir. Amerika menşeli olan bu üründe renk tonlarının oranı üretildiği bölgenin fenotip özelliklerine göre ayarlanmıştır. Bu sebeple ülkemizde siyah olarak kabul ettiğimiz fakat aslında koyu kahve veya koyu kestane olan renk tonu Amerika’da tamamen siyahilerin saç tonu olan kömür karasıdır. Boya seçimi yaparken siyah tercih ettiğinizde ve saça uygulama sonrası alacağınız sonucun siyahi siyahı olacağını göz önünde bulundurarak, saçınızın asıl tonu olan koyu veya açık kahve alternatiflerini tercih etmenin faydasını göreceksiniz.

Doğal görünümünden ödün vermeyen Just For Men boya, her zaman istediğiniz fakat saçınızın beyazlaması sebebi ile kendinize yakıştıramadığınız her türlü saç modelini uygulamanızı sağlayacaktır. Popüler saç modellerinin tamamını uygulayabileceğiniz günlere “Merhaba!” demeniz için saçınızın ihtiyacına uygun içerikle formüle edilmiş ürünlerde, saç tellerinizin ve saç derinizin ihtiyaç duyduğu nem ile keratin oranını kaybetmeyeceksiniz.

Patentli beyaz hedef teknolojisine sahip saç, sakal-bıyık boyalarında ve bununla birlikte beyazlaşmış saç tellerinin tümünü hedef almadan beyazları azaltan Touch of Grey, oranında mikrolifler ile organik keratin molekülleri içermektedir. Uygulandığı bölgede dokunduğu ve nüfuz ettiği tellerin yapısını koruyan boyası ile estetik görünümüz gözle fark edilir derecede değişmiş olacak. Boyaların kullanımı oldukça kolaydır. Amonyak içermeyen içeriği sayesinde saç yapısını bozulmaz. Boya damlatmayan kıvamı ile ikinci bir kişiden destek almadan kendi kendinize uygulama yapabilirsiniz. 5 dakika içerisinde etkisini gösterecektir. Temizliğini sadece şampuan kullanarak yapabilir ve sıkıntı duymadan boyayı arındırabilirsiniz.

Başta Amerika olmak üzere dünyada en çok satan Just For Men ürünlerinin Türkiye’deki bayisi olan www.tahtatarak.com adresinden %100 orijinal ürün siparişlerini verebilirsiniz. Daha detaylı bilgi edinmek için sitenin canlı destek hizmetinden yararlanabilir ve aklınızdaki bütün sorulara cevap bulabilirsiniz.