Küçük hilelerle istediğiniz gibi görünün

Küçük hilelerle istediğiniz gibi görünün
Güncelleme:

Arzu ettiğiniz ne varsa, Yeni İnci ''Hin Serisi''nde...

Yeni İnci’den kadınları baştan çıkaracak bir koleksiyon. “Hin Serisi” ile sadece doğru iç çamaşırını seçerek arzu ettiğiniz görünüme kavuşabiliyor, istediğiniz ne varsa giyebiliyorsunuz. İster küçük göğüslü, ister büyük göğüslü ya da top modelleri kıskandıracak güzel bir kalçaya sahip olmak istiyorsanız bu koleksiyona bir göz atın.

Brezilya kalçası hayal değil;

Günümüzde bir çok kadın daha dolgun vücut hatlarına sahip olmak istiyor, Yeni İnci’nin geliştirdiği pop-up külot ile kadınlar artık daha kıvrımlı kalça hatlarına sahip olabiliyor. Kalça bölgesine dolgunluk sağlayan bu külot sayesinde istediğiniz her kıyafetle uyum içinde kullanılabiliyor. Brezilya kalçası olarak da adlandırılan pop-up külot en büyük kurtarıcınız olacak.

Küçük göğüslü kadınlar için de küçük hinlikler planlayan Yeni İnci, yapışkan push-up ile göğüslerinizin olduğundan daha büyük görünmesini sağlıyor. Yapışkan push-up sütyen içinde kaymayı engellerken size de konfor ve güven hissi sağlıyor. Yapışkanlı destek süngerinde sütyenin içine takıp takmama özgürlüğünü size bırakıyoruz. Yapışkanlı olmasıyla diğer süngerlerden ayrılarak düşme, kayma riskini yok ediyor.