Kötü bir sevgili olduğunu gösteren 5 işaret

Kötü bir sevgili olduğunu gösteren 5 işaret
Güncelleme:

Sevgilinizin kötü biri olduğunu düşünüyorsanız listemizdeki maddelere bir göz atın..

Erkek arkadaşınızın hiç kötü olduğunu düşündünüz mü? Hanımlar zaten kötü biri olsa da bunu ilk aşamada görmeniz mümkün değil. Eğer kötü bir adam olduğunu düşünüyorsanız hoşlandığınız ve hoşlanmadığınız huylarını listeleyin. Eğer kötü huyları ağır basıyorsa, yazmayı bırakın ve ilişkinizi bitirme kararı için daha fazla beklemeyin. Kötü olduğuna kendiniz karar veremiyorsanız, yapabileceğiniz en iyi şey davranışlarını belirlemek bunun için de aşağıdakilerden herhangi biri erkek arkadaşınız da varsa; hanımlar, kötü haber çürük elma!

Huzursuzluk veren

Eğer erkek arkadaşınız ruhsal, fiziksel veya duygusal olarak sizi rahatsız ediyorsa, kötü bir erkek arkadaştır. Durumun ortasında kaldığınızda bunu anlamanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz ama aslında dışarıdan bakıldığında durumu anlamak o kadar da zor değil. Onu seviyorsanız kalbiniz onu affetmenizi söyleyecek ve bu davranışlarına bir bahane bulacaksınız. Bu nedenle aklınızın dizginleri ele almasına izin verin. Eğer sevgiliniz sizi rahatsız ettiğinden emin değilseniz, en iyi arkadaşınız ve sevgilisini düşünün. O kendini rahatsız hisseder miydi? Cevabınız evet ise, demek ki erkek arkadaşınızla ilgili ciddi kararlar vermenin zamanı gelmiş demektir.

Alkol veya madde bağımlısı

İnanın ya da inanmayın, ilişkinin en başlarında insanlar bağımlılıklarını çok iyi saklayabilirler. Aşık olduğunuz ve ilişkiye başladığınız zaman sevgilinizin alışkanlıklarını keşfetmeye başlarsınız. Çoğu kadın başta erkek arkadaşlarını korumak için yardımcı olmaya çalışacaklar ve bazılarımız bunu üst düzeyde dikkate alacak ve olayı hayatının merkezine koyacak, bu yolda kendilerinden çok fedakarlık yapalacaklardır. Fakat sonuç olarak bir bağımlıyı kurtaracak yine bağımlının kendisidir. Eğer sevgilinizin herhangi bir bağımlılığı varsa, kendine yardım etmek istemeyecektir. Bu onun kötü bir insan olduğu anlamına gelmez. Bu sadece onu erkek arkadaş olarak seçmenizin kötü bir tercih olduğunu gösterir.

Çalma huyu varsa

Bazı insanlar çalmanın çok havalı olduğunu düşünürler. Gerçekte hiçbirimiz bir hırsızla çıkmak istemeyiz. Ama 6 aydır çıktığınız adamın hırsız olduğunu öğrendiğiniz de ne hissedersiniz? Ne derseniz deyin bu adam iyi değil sizden veya başkalarından çalıp çalmaması çokta önemli değil. Bu adam sizin birlikte yaşlanmak istediğiniz adam mı? Böyle bir adamı herhangi birinin iyi erkek arkadaş kategorisine koyacağını düşünemiyorum.

Güvenilmez

Bu davranış birden çok kategoriye girebilir. Bazılarımız güven sorunundan diğerlerine göre daha çok etkilenir. Güven çok önemli bir konudur. Aslında durumlar bazen kötüye gidebilri ve bu normaldir. Ama eğer erkek arkadaşınız sürekli geç geliyorsa, buluşmalarınızı erteliyorsa, size borç aldığı parayı geri ödemiyorsa, hiç parası yoksa, sözlerini hiç tutmuyorsa ve aklınıza size zarar verecek daha ne yapıyorsa, artık ilişkiniz hakkında ciddi ciddi düşünmenizin zamanı gelmiş demektir.

Yalan söylüyor

Size söylediği kadınların duymaktan hoşlandıkları “Ne kadar zayıflamışsın” gibi tatlı yalanlardan bahsetmiyoruz. Sizin yanınızdan ayrıldıktan sonra kiminle gece buluşacağı, nerede uyuyacağı hakkında söylediklerinden bahsediyoruz. Bazı erkekler kasten sevgililerini sürekli meraklandırmak için yalan söylerler. Fakat bu dabazı olayların üstünü kapamak için söylediği yalanlar kadar kötüdür. Eğer yalan söyleyen bir erkekle beraberseniz, sizi çok üzen bir sevgiliye sahipsiniz. Artık ayrılmanın zamanı gelmedi mi?

HT Hayat