Yatakta bunları yapmayın !

Yatakta bunları yapmayın !
Güncelleme:

İşte evinizin en romantik köşesi yatak odasında asla yapmamanız gereken hareketler..

Gecelerinizi mahvedebilecek yanlışlara düşmemek için dikkat etmeniz gerekenler..

Yatakta yemek yemeyin: Yatakta kahvaltı ya da yemek çok romantik gibi görünse de, gerçekler hiç öyle değil! Yatakta ekmek kırıntıları, yemek lekeleri vs gibi ayrıntılar çok itici gelebilir ve ortamın büyüsünü azaltabilir.

Susmayan cep telefonları: Yatakta telefonla saatlerce konuşmak erkekler için oldukça itici. Belirli bir saatten sonra cep telefonunuzun sesini kapatmanız iyi olabilir.

Çocuksu pijamalar giymeyin: Ateşli bir gece geçirmek istiyorsanız çocuksu pijamalardan uzak durun ve seksi gecelikler gitin.

İpek çarşaflar çok romantik olmayabilir: İlk bakışta çok romantik görünen ipek çarşafları sürekli düzeltme veya temiz tutma zorunluluğu hissedebilirsiniz. Amaç iyi bir gece geçirmekse sevgilinizle dargınlık yaşamamak için ipek çarşaflardan vazgeçin.

Yatakta kitap okumayın: Yatakta okumak çok zevkli olabilir ancak yanınızda sizi özleyen biri varsa çok iyi bir fikir olmayabilir. Entellüektüel konuşmalar yerine de seksi hareketler daha ilgi çekici olacaktır.
Yatak odasında televizyon bulundurma: Yatak odasında TV izlemek aşkı ve iletişimi azaltabilir. Önceliğiniz sevgiliniz olmalı yani yatak odasında TV bulundurmayın.

Bilgisayarda çalışma: Bilgisayarlar hayatımızda oldukça büyük yer kaplıyor. Dizüstü bilgisayarınızı yatağınız hariç her yerde kullanın.

Yatakta sigara içmeyin: Yatak odasına sinen sigara kokusu sevgilinizin libidosunu azaltabilir. Sevişmek için hoş kokulu ve temiz bir ortam en ideali.

Yatmadan önce yüz maskesi yapmayın: Gece bakımı cildiniz için önemli olabilir ancak sekse hazırlanan partneriniz için itici olabilir. Bu tür maskeleri seks sonrası alacağınız duştan sonraya bırakmanız en doğrusu olur.

iVillage