Kendinizi Huile Prodigieuse ile şımartın

Kendinizi Huile Prodigieuse ile şımartın
Güncelleme:

İlk defa NUXE tarafından yaratılan kuru yağ Huile Prodigieuse, geniş kullanım alanı ve benzersiz kokusuyla mucizevi bir bakım deneyimi sunuyor.

Sevgililer Günü’nde kendinizi şımartmak için cildinize Huile Prodigieuse çekiciliğini armağan edin, %97,8 doğal içeriğin yarattığı mucizeye tanık olun. Huile Prodigieuse mucizesi içeriğindeki 6 değerli bitkisel yağ (Hodan, Sarı Kantaron, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor, size de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hissetme lüksünün keyfini sürmek düşüyor.

\"aa-060.jpg\"
 

Işıltılı bir yüzün ipuçları:

-Avuç içlerinize biraz Huile Prodigieuse sıkın ve ısıtmak için ellerinizi ovuşturun. Yanaklarınızdan başlayarak dairesel hareketler ile tüm yüzünüze uygulayın.

-Günlük bakım kreminizin içerisine birkaç damla Huile Prodigieuse karıştırıp yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayın.

-Işıltılı bir gülüş için dudak bakım kreminize birkaç damla Huile Prodigieuse damlatarak dudaklarınızın güzelliğini ön plana çıkarın.

Muhteşem bir cilt için güzellik önerileri:

-Uygulamak istediğiniz bölgelere (göğüs, omuz, bacak) Huile Prodigieuse sıkın. Dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın.

-Banyo suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse karıştırarak cildinizi ipeksi yumuşaklığa kavuşturabilirsiniz.

-Manikür ve pedikür suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse damlatın, bebek teni yumuşaklığında el ve ayaklarınızla göz kamaştırın.

Büyüleyici saçlar için Huile Prodigieuse sırları:

-Arzu uyandıran saçlar için fırçanıza Huile Prodigieuse sıkın.

-Islak saçınıza kuru yağınızı sıkıp ılık bir havlu ile saçınızı sarın, 15-20 dakika bekleyerek saçınızın ürünü emmesine izin verin. Daha sonra şampuan ile yıkayın.

-Manikür ve pedikür suyunuza birkaç damla Huile Prodigieuse damlatın, bebek teni yumuşaklığında el ve ayaklarınızla göz kamaştırın.