Kendi işinizin patronu olun !

Kendi işinizin patronu olun !

5 bin liraya da, 1 milyon liraya da kendi işinizin patronu olabilirsiniz...

İstanbul\'da 18-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Bayim Olur musun Franchising  Fuarı, yıllardır kendi işinin patronu olmanın hayaliyle tutuşanların bu hayalini gerçekleştirme fırsatı sunuyor. 

Yıllardır maaşlı çalışıyor ve gün gelip birikimlerinizle kendi işinizi kurmanın hayalini mi yaşıyorsunuz? Belki de, patronunuzun size hak ettiği değeri vermediğini düşünüyorsunuz... Hayalleriniz artık uzak değil... İstanbul\'da gerçekleştirilecek 12. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı\'nda bayilik ve franchising vermek isteyen yerli ve yabancı 300\'ü aşkın firma görücüye çıkıyor. Yeşilköy CNR Expo\'da 4 gün devam edecek fuar süresince gıdadan züccaciyeye, kuru temizlemeden, hediyelik eşyaya dek büyük zincir markaların ve zincir haline gelmek isteyen pek çok özgün markanın bayilik şartlarını öğrenme şansınız olacak. Kendi alanında isim yapmış uzmanların düzenlediği seminerlerle Franchising alanında bilmediğiniz pek çok şeyi öğrenme şansını da yakalayabileceğiniz fuarda, bayilik vermek isteyen markaların mağaza ve satış noktası konseptlerini görme imkanı bulacaksınız.

Markalar ve girişimciler için yeni fırsatlar yaratıyor

Fuarı düzenleyen Medyafors Fuarcılık\'ın Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, fuarın her yıl olduğu gibi bu yıl da irili ufaklı markaların gövde gösterisi yaptıkları bir şölen havasında geçeceğini söyledi. Fuarın hem markalar, hem de yeni iş fırsatları kollayan girişimciler için büyük önem taşıdığını söyleyen Helvacıoğlu, Bayim Olur musun Fuarı, yıllardır oluşturdukları küçük birikimleri yatırıma dönüştürmek ve kendi işini kurmak isteyen küçük girişimcilerin yanı sıra, büyük bir uluslar arası markanın parçası olabilme heyecanını yaşayan tüm girişimcileri bir araya getiriyor. Bunun yanı sıra, markalara da yeni iş ortakları edinerek büyüme fırsatı sunuyor. Bu da fuarın her geçen yıl artan bir ilgiyle takip edilmesini sağlıyor dedi.

10 bin liraya da 1 milyon liraya da bayilik var

Fuarın, ülke ekonomisinin gelişimi konusunda önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizen Helvacıoğlu şöyle konuştu: Markalarla girişimcileri buluşturarak 12 yıldır reel sektöre önemli katkılar sağlıyoruz. İşi olmayana yeni iş imkanları yaratırken, işlerini büyütmek isteyen ve istihdama katkıda bulunmak isteyenlere imkan sağlıyoruz. Bu fuarda büyük düşünenler için de, daha küçük düşünenler için de iş fırsatları söz konusu. Cebinde 5 bin lirası olana da, 1 milyon lirası olana da bayilik ve kendi işini kurma fırsatı var.

Fuara ilişkin bazı detaylar

-Geçen yıl 250\'yiu aşkın firmanın katıldığı fuara bu yıl 300\'ün üzerinde firma katılıyor

-Geçen yıl 25 bin kişinin katıldığı fuara bu yıl 30 bin\'in üzerinde ziyaretçi bekleniyor

-Fuara Ortadoğu’nun franchise konusunda lider kuruluşu Francorp’un Başkanı Imad Charafeddine 20 kişilik bir heyetle katılıyor

-Deneyimli İngiliz danışmanlık  firması \'How 2 Franchise\'ın franchise uzmanı Rod Hindmarsh da fuar katılımcıları arasında

-Karadeniz Franchise Federasyonu başkan ve üyeleri de fuarda markalarla buluşuyor.

Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr  web sitesinden ulaşılabilir.