Kemal Tanca’dan ayakkabı tutkunlarına özel kampanya

Kemal Tanca’dan ayakkabı tutkunlarına özel kampanya
Güncelleme:

Kemal Tanca’da kasım ve aralıkta tüm ürünlerde yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Kemal Tanca’dan ayakkabı tutkunlarınla müjde! Her tarza uygun tasarımlarıyla konfor ve ve şıklığı bir arada sunan Kemal Tanca, kasım ve aralıkta tüm ürünlerde yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Tüm Kemal Tanca, Tanca Plus ve Tanca Kids mağazalarında geçerli kampanyayla, siz de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Kemal Tanca’nın yenilikçi tasarımlarında konfor ve şıklığına düşkün kadınlar için babet kadar rahat stiletto’lar, bootie’ler, piton botlar, şeffaf tabanlar ve maskülen tasarımlar yer alıyor.

Kemal Tanca erkek koleksiyonunda yer alan rugan-süet, krokodil-süet birlikteliklerinin kullanıldığı tasarımlar, eskitme görünümlü deriler, botlar ve yumuşak spor ayakkabılar stil sahibi erkeklerin şıklıklarını tamamlamasına yardımcı oluyor. Tanca Kids ise 0-15 yaş kız ve erkek çocukları için kaliteyi ve konforu birarada sunuyor. İspanya ve İtalya’dan ithal edilen, bebeklerin ilk adımından çocukluğa geçişe her süreçte sağlıklı yürüyüşü destekleyen anatomik ürünler farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.