Karaca’da Geyik Günleri başladı!

Karaca’da Geyik Günleri başladı!
Güncelleme:

Karaca'da yüzde 50 büyük yaz indirimine ek, 5-14 Ağustos 2016 tarihleri arasında “Geyik” etiketli ürünlerde inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor...

2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda doğanın ihtişamını yansıtan canlı renkleri ve modelleriyle dikkat çeken Karaca, ilkini 5 Ağustos Cuma günü başlatacağı “Geyik Günleri” özel kampanyasıyla moda tutkunlarına keyifli alışveriş fırsatı da sunuyor.

2016 İlkbahar Yaz Sezonu Koleksiyonu’nda % 50 büyük yaz indirimine ek Geyik etiketli ürünlerde özel fiyatlar müşterileri bekliyor.

Karaca, sıcak yaz aylarında serinleten kumaşları ile gömlekten trikoya, ceketten ipek bluzlara ve elbiselere, şortlardan tişörtlere kadar kadın ve erkekler için özel koleksiyonu ile moda severleri “Geyik Günleri” alışverişine davet ediyor.

Birbirinden farklı koleksiyonuyla kadın ve erkeklere hitap eden, bundan sonra “Geyik Günleri”nde müşterilerine özel fırsatlar sunacak Karaca, yaz sezonunda sadece 10 gün sürecek olan Geyik Günleri İndirimiyle tüm mağazalarında alışverişi keyfe dönüştürüyor.