Karaca Home'da yatak odalarına XL şıklığı

Karaca Home'da yatak odalarına XL şıklığı
Güncelleme:

Karaca Home, yepyeni ürün grubu XL ile yatak odalarına büyük beden şıklığı getiriyor.

Yatakta yorgan kavgası yapan çiftler için özel olarak hazırlanan XL nevresim takımı, standartların üzerindeki ölçüleri ile özellikle kış ayları için ideal keyif dolu uykularınıza eşlik ediyor. Yedi farklı desenden oluşan XL nevresim grubu benzersiz tasarımları ve renk seçenekleri ile beğeninize sunuluyor.

Visco Percale kumaş kalitesinde üretilen Karaca Home XL nevresim takımları, 240 x 220 cm ölçülerinde nevresim, 260x270 cm ölçülerinde çarşaf ve 50x70 cm’lik 4 adet yastıktan oluşuyor. Ayrıca XL nevresim takımları, ürünün ölçüleriyle birebir yorganıyla birlikte özel indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor.

Karaca Home’un Handmade, Ranforce, City, Saten, Vintage, Teenage, Bebek ve Genç, Banyo, Solid-Örgü Battaniye ve Yatak Örtüsü konseptlerinde 2.000’den fazla ürünü bulunmaktadır. % 100 pamuk, bambu pamuk, bambu penye ve % 100 penye kullanılan ürünlerle, kalite ve estetik tasarımı bir araya getiren Karaca Home, farklı tarzları bir araya getiren, her kesime ulaşabilen tasarımları ve uygun fiyat politikası ile doğru orantılı olarak yoğun ilgi görüyor.