Kankanız hangi burçtan olmalı?

Kankanız hangi burçtan olmalı?
Güncelleme:

Kankası sevgili bulanlara yeni kanka bulmanın rehberi...

Birlikte bütün günü geçirdiğiniz, yemeyip yedirdiğiniz, içmeyip içirdiğiniz biricik kankanız, sevgili buldu! Artık buluşma planlarınızı ya 3 kişi yapıyorsunuz ya da “Bugün onunla buluşacağım!” cevabını alıyorsunuz değil mi? Kendinizi aşırı derecede yalnız hissettiğiniz bu sıralar, Zodyaklı imdadınıza yetişti!

İkiniz de yalnızken her şey ne kadar da güzeldi aslında. Birlikte çok eğlenceli dakikalar geçiriyor, gelecek planlarınıza birbirinizi dahil ediyordunuz ama birden bütün planlarınız alt üst oldu. Çok sevgili kankanız artık sizi eskisi kadar aramıyor, siz aradığınızda da hemen telefonu kapatmak istiyorsa çanlar sizin için çoktan çalmış demektir çünkü kankanız sevgili buldu! Yeni kankalar edinmenin vakti gelmiş de geçiyor ama nasıl yeni bir arkadaş edinebilirsiniz? Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformu olan Siberalem için Zodyaklı, kankasını yitirmiş, kolu kanadı kırılmış kişilere, yeni kanka bulma rehberi hazırladı. Yeni kankanızın hangi burçtan olmasını isterdiniz?

Koç ve Yükselen Koç

Koç burcu insanı güzel, cana yakın ve oldukça cömerttir. Uzun yıllar arkadaşlık kurabilirler. Lakin Koç burcu insanı genellikle alfa yapıda kişilerdir. Bu yüzden çevrelerine kendilerinden daha az donanımlı insanlarla doldurmak isteyebilirler ya da grubun alfası olmaya çalışabilirler. Bunu başaramadıkları zaman da sizden uzaklaşıp kendilerine, liderliklerini rahatça yapabilecekleri başka gruplar arayabilirler. Koç burcu insanlarına rahatlıkla güvenilebilir. Düşünülenin aksine bu insanlar bencil değil aksine oldukça vericidir. Dostlarını, aile bireylerinden biri gibi görebilirler.

Haftanın tavsiyesi: Eğer yalnızsanız bu haftayı iyi değerlendirin zira yıldızlar sizden yana! Pırıl pırıl parlıyorsunuz adeta. Ciddi bir ilişkiye başlamak için en doğru zamanlardan biri.

Boğa ve Yükselen Boğa

Boğa burçları zor insanlardır. Genellikle ilişki insanı oldukları için partnerleri ile arkadaşlık edebilirler. Çevrelerinde pek kimse olmayabilir. Dostluklarının başında oldukça verici olan Boğa burçları, bir süre sonra fazlaca bencil davranışlar sergileyebilirler. Gittiğiniz yerler onun sevdiği yerler, yediğiniz yemekler onun yediği yemeklere dönüşebilir. Sihir bozulup gerçeklere döndüğünüzde kendinizi kullanılmış hissedebilirsiniz. Boğa burcundan olan insanlar eğlenceli kimselerdir, dostluğunuz genellikle neşeli geçecektir.

Haftanın tavsiyesi: Partnerinizle nihayet bir uyum yakalayabileceğiniz bir haftadasınız. Partneriniz adına güzel kutlamalar gerçekleştirebilirsiniz. Bu uyumun keyfini çıkarmaya bakmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burcu insanı eğlenceli, esprili ve keyifli yapıda kişilerdir. Oldukça cömert, verici ve doğal insanlardır, yalnız, bu insanlarla öyle uzun uzadıya kalıcı dostluklar elde etmek biraz zordur. Genellikle ilişki insanı olan bu kişiler, partnerleri ile yakınlık kurmaktan keyif alabilirler. Bir kötü özellikleri de biraz palavra sıkmaya meyilleri olmasıdır. Bazen ağızlarından çıkan hikayelere inanmakta güçlük çekebilirsiniz. Aslında o sizi eğlendirmek için palavralar sıkmaktadır, eğer siz dürüstlük konusunda hassas biriyseniz bu dostluktan keyif alacağınız söylenmez.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta yurt dışı gezileriniz gündeme gelebilir, pasaport gibi işlemlerle uğraşabilirsiniz. Bunun angaryası sizi sıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Yengeç burcu insanları, duygusal ve naif karakterde olurlar. Açıkçası bu insanlar biraz mızmız, çokça ilgi isteyen kişiler olabilir. Beklentileri dostluk anlamında çok fazla olacaktır. Adeta ilgi isteyen, ilgi açlığı yaşayan bu insanlar bir süre sonra ya sizin çocuğunuz ya da sizin anne babanız rolüne bürüneceklerdir. Yine Yengeç burcunun dayanılmaz hafifliği tadında alıngan davranışları da sizi zaman zaman yorabilir. Eğer bunları görmezden gelmeyi başarabilirseniz, sizi uzun yıllar sürecek tontik bir dostluk bekliyor demektir.

Haftanın tavsiyesi; Kariyer konusunda kendinizi sorgulayacağınız bu haftayı iyi değerlendirin. Gelecek için uzun vadeli kararlar almaya yatkın olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Aslan burcu insanı sizlerin en kötü gününüzde merhem gibidir ama sakın onlardan ciddiyet beklemeyin! Sakın en kötü gününüzde size gerçek cevaplar vereceğini ummayın! Onlar sizi neşelendirecek, güldürecek misyonlarını tamamladıktan hemen sonra “Hadi beni eğlendir!” diye size baskı uygulayacaklardır. Eğer siz, dostluklarınızda biraz ciddiyet, biraz ciddiye alınmak isterseniz çok yanlış adreste olduğunuzu net bir şekilde söyleyebilirim. En iyisi siz Aslan’ı bulduğunuz an, güzel partilere gidin ve bol bol eğlenin!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kötü hiçbir şey yok gibi, belki dostlarınızı daha çok dinleyebilir, onlarla daha çok vakit geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Başak burcu insanları biraz soğuk göründükleri için kalıcı dostluklar elde etmeleri biraz zaman alabilir. Dışarıdan desteğe ihtiyaç duymayan yapıda görünen bu insanlar, zamanla sizlere kalplerini açarak yardım ve desteklerinizi kabul edeceklerdir. Bu insanlar, sizlere kalplerini açtıktan sonra aslında görünen o buzdağı görüntülerinin altında bir güven problemi yattığını göreceksiniz. Kısacası Başak burcu insanı ile dost olmanız yıllar sürebilir, fakat dost kalmayı becerebilmeniz daha da zor olacaktır. Zira bu burçtan olan insanlar, en ufak hatanızda sizleri silmekten çekinmeyeceklerdir.

Haftanın tavsiyesi: Yüzleşme üzerine yüzleşme yaşayabilirsiniz. Bu yüzleşmelerin hepsini de kendi kendinize olacaktır. Hadi bakalım sıra kendinizi eleştirmeye geldi nihayet!

Terazi ve Yükselen Terazi

Terazi burçları dost olmaya en yatkın kişilerdir. Bu insanlar uyumlu, dost canlısı, zeki ve çok tatlıdır. Cömert, yardım sever ve temiz kalpli kişiler genellikle bu burçtan çıkar. Uyumlu oldukları için her ortama rahatça alışır, kendilerini güvenle ifade etmeyi başarabilirler fakat dost acı söyler, Terazi burcu da zamanı geldiğinde size acı acı söylemeye başlayacaktır. Çünkü gözlem yetenekleri güçlüdür, eğer siz gerçekleri değil de, duymak istediklerinizi arıyorsanız bu dostluk size iyi gelmeyecektir.

Haftanın tavsiyesi: “Silkelen ve kendine gel!” iç sesiniz size haykırıyor. Fakat bu haykırış şuur anlamında değil! Bu hafta sağlıkla ilgili kendinizi geliştirmeye açabilirsiniz. Sağlıklı yaşam konusuna eğilimleriniz olabilir. Bunu değerlendirmeye bakın!

Akrep ve Yükselen Akrep

“Dostunu Yengeçten, düşmanını Akrepten seç” diyorum! Akrep burcu insanı ile olan dostluklarınız kalıcı ve uzun süreli olacaktır. Bu sizin ne kadar sabırlı olduğunuza da bağlı olarak değişir. Bu burcun insanları ateşli ve tutkulu olur. Bu tavırlarını dostluklarında da göstermekten çekinmezler. Kolay kolay hata yaptıklarını kabul etmeyecekleri için sürekli kendinizi tartışırken bulabilirsiniz. Eğer siz insanları oldukları gibi kabul edemeyen yapıya sahip biriyseniz Akrep burcu ile dostluğunuzun ömrü o kadar da uzun olmayacaktır.

Haftanın tavsiyesi: Hooop gitti paracıklar! Bu hafta maddi konular gündemde, hesaplarınız ortada, harcamalarınız nerede? Tutumlu olmayı öğrenmeye başlayacaksınız!

Yay ve Yükselen Yay

Yay burcu insanları ile kuracağınız dostluklar oldukça değerli olacaktır. Bu insanları kaybetmeniz ya da bu insanlarla zor anlaşmanız genellikle mümkün değildir. Cana yakın, sıcakkanlı tavırları ile varlıkları size keyif verecektir. Eleştiriye açık oluşları ve uyum sağlamaları sizi oldukça şaşırtabilir. Yay burcu ile dostluklarınız uzun ömürlü olabilir. Onlardan öğreneceğiniz çok şey var. Dostluğunuzun bitme sebebi yalnızca aranıza girecek karşı cinsten biri yüzünden gerçekleşebilir.

Haftanın tavsiyesi: Kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınızın yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Gurur yapmaya kalkışırsanız buna engel olun ve onların desteğine sırt çevirmeyin!

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak burcu insanı dostluklara çok önem veren insanlardır. Soğuk yapılarının sizi yanıltmasına izin vermeyin. Onları tanıdıkça aslında sıcakkanlı, esprili insanlar olduklarını göreceksiniz fakat bu burcun insanı da oldukça bencil insanlar olabilir. Özellikle ortak işlere girişmeye kalkıştığınızda dostunuzun karanlık yüzünü görebilirsiniz. Sizin arkanızdan kuyunuzu kazmakta çekinmeyecektir. Oğlak burcu insanı ile dost kalmak istiyorsanız ortak bir işe girişmemeli, aranıza parayı iliştirmemelisiniz.

Haftanın tavsiyesi: Ah şu geçmiş! Geçmişiniz peşinizi bırakmıyor. Siz geçmişinizde çizdiğiniz imajdan vazgeçmeye çalışıyorsunuz ama o sizin gölgeniz gibi peşinizde. Geçmişinizden kurtulmanın kesin yolu onunla barışmaktır!

Kova ve Yükselen Kova

Kova burcu insanı enteresan bir insandır. Ya çok dostu vardır ya da hiç dostu yoktur. Arkadan konuşmaya hafif meyilli olan bu burcun niyetini şahsen ben anlamış değilim fakat bu burcun insanını kötü gününüzde arayın! Uçakla, atla, arabayla hatta füze ile bile gelecektir. Bu burçtan insanlara biraz zaman verin, size alıştıklarında sevgilerini göstermekten çekinmeyecektir.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta çocuklarınızla ya da yakınınızdaki çocuklarla ilgili sıkıntılar, sorunlar yaşayabilirsiniz. Lütfen çocuklara yaklaşırken empati yeteneğinizi maksimum seviyede kullanmaya özen gösterin!

Balık ve Yükselen Balık

Balık burcu insanlarından belki harika sevgili olmaz ama mükemmel dost olabilir. Balık burcu insanları cömert, sevgi dolu, neşeli, eğlenceli insanlardır fakat biraz bencil davranışlar sergileyebilirler. Bu davranışları öyle abartılacak şekilde değildir. Bu burçtan olan dostunuzu öncelikle olduğu gibi kabullenmeniz gerekecektir, onu olduğu gibi kabul etmeyi başardığınızda sizi kendine ait olan, dev yıldızların ışıldadığı, uzay gemilerinin cirit attığı dünyasına sokacaktır. Sorun; sizin o dünyaya girmek isteyip istememeniz olabilir!

Haftanın tavsiyesi: Şu sıralar kendinizi tembelliğe pek kaptırmış olabilirsiniz. Tatili iş yerinizde de sürdürmeye çalışıyorsanız dikkat edin, gözler size dikilmiş olabilir.

Leyditurk.com