Kadınların gönlünü çalan davranışlar

Kadınların gönlünü çalan davranışlar
Güncelleme:

Kadınların erkeklerden istediği şeyler çok basit. İşte onlara karşı dikkat etmeniz gereken noktalar...

Aslında kadınlar hiç de zor değildir! Yalnızca onlara nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuzdur. İşte bu maddelerle onların isteklerini karşılayabilirsiniz…

Saygı göstermek

Her iki taraf için de ilişkiyi ayakta tutan en temel madde “saygı”dır. Bir kadınla ne yaşarsanız yaşayın, ona saygı gösterirseniz karşılığını mutlaka alırsınız.

Seks

Seksten hoşlanan taraf yalnızca erkekler değildir. Kadınlar da erkekler kadar seks isterler, ancak erkekler kadar belli edemezler. Kadınlar, ancak kendilerini güvenli hissettikleri ortamda birlikte olmak isterler. Erkekler de bu güvenli ortamı sağlamalılar.

Romantizm

Birlikte geçirilen “romantik anlar” kadınlar için çok önemli anlardır. Belki seksten bile daha önemli anlardır.

Sürpriz

Küçük sürprizler, küçük bir çiçek bile kadınları mutlu etmeye, ilişkinin heyecanını korumaya yeterlidir. Sürprizi sevmeyen kadın yoktur!

İletişim

Her ilişkide birtakım sorunlar vardır. Bu sorunları çözmenin tek yolu birbirini anlamaktır. Sabırlı ve saygılı bir erkek, kadının gönlünü daima kazanır.

Eğlence

Bir kadın sizinle eğlenceli vakitler geçirmiyorsa, neden sizinle birlikte olsun ki? Arkadaşlarınızla nasıl eğleniyorsanız, sevgilinizle de aynı şekilde eğlenebilirsiniz.

Paylaşmak

Kadınlar kendi dertlerini anlatabildikleri, anlayışlı bir erkek isterler. Aynı zamanda erkeklerden de dertlerini anlatmalarını beklerler. Böylece daha samimi bir ilişki yaşanmış olur.

Tutarlılık

İlişkide, söylediğiniz sözler; yaptığınız hareketler her zaman tutarlı olmak zorundadır. Yalandan ve çelişkiden kesinlikle uzak durmalısınız. Yalan söylediğinizi anlayan bir kadını kaybetmeniz de yakındır.

HT Hayat

Seçiniz...