En zararlı 10 aburcubur yiyecekler hangileri?

En zararlı 10 aburcubur yiyecekler hangileri?

Hergün iş molalarında yada sıkıntıdan atıştırdığımız aburcuburların tehlikesi büyük!

Atıştırma yiyecekleri, her geçen yıl daha da kötüye gitmekte. En zararlı atıştırma yiyecekleri aşağıda sıralanmaktadır.. Hemen uyaralım; diyet programınıza hiçbirşey eklemeyerek bel kısmınıza kilo aldıran şeker, kimyasal, renklendirici ve yağ karışımını tanıtan yiyecek endüstrilerinin listelerinin zamanı geçmiştir.

1. Patates Kızartmaları
McDonalds'ın yemeklik yağlarını değiştirdiği gerekçelerine inanmayın. Patates kızartmaları, kimyasal ve şeker ile fazla yağlı ve çeşitli olan nişasta içeren beyaz patateslerdir. Tabaktaki en zararlı yiyecektir.

2. Donutlar
Kızarmış ekmeklerdir. Daha fazla bir şey söylememe gerek var mı? Bu yeterli kadar kötü gelmedi mi, peki üzerindeki şeker ve kremaya ne demeli? Başka sorunuz var mıydı?

3. Cipsler (Patates veya Mısır)
Bunlar patates kızartmalarının paketlenmiş halidir. Ancak, sağlıklı yiyecek satan marketlerde bulabileceğiniz fırınlanmış mısır cipslerini tercih edebilirsiniz.

4. Soda
Maalesef, soda diyet programlarında yer almakta. Kesinlikle tamamen kimyasal madde içermektedir.

5. Çörekler ve Aparatif Kekler
Üzerlerinde kremalar olur ve içeriğinde ise çok fazla şeker içerir.

6. Şeker Barları
Kendinizi bunların içerisinde ve kuru yemişlerde olan bir veya gram proteinlerle kısıtlayabilirsiniz ama daha çok tam bir kabus olan şekerden. ' enerji' barları olan bir yiyecekle sağlıklı bir yiyeceği değiştirebilirsiniz çoğu şeker barları kesinlikle sağlıksız yiyecek olarak bilinirler ama bazıları 1/ 3'den daha az kalori, biraz daha fazla protein ve az yağ içerir. Bunları birbirine karıştırmamak gerek.

7. Yağsız Kurabiyeler
Bunlar, daha sinsi yiyeceklerdir çünkü sağlıklı gibi görünürler. Yağsız yiyeceklerin, kaloriz olanlara eşit olmadığını unutmayın.

8. Krakerler
Çoğu krakerler, yağlıdır. Dikkatlice etiketleri okuyun ve yağsız olanları tercih edin.

9. Çubuk Krakerler
Unutmayın, çünkü yağ içermeyen hiçbir yiyecek sağlıklı değildir.

Sonuç: Bu kaymak, kramelli, Hindistan cevizli kahve, kremalı kahve içecekleri her yerde yaygındır. Starbucks da çok severim, ama 20 gram kafein, şeker, krema ve süt bir günde iki kez alınırsa beli ince yapmaz!