Kadınlar neden olmayacak adamlara aşık olur?

Kadınlar neden olmayacak adamlara aşık olur?
Güncelleme:

Tercihlerimiz neden hep kötü erkeklerden yana oluyor? İşte bilimsel açıklaması...

Kadınlar, genelde \"kötü çocuk\" tabir edilen erkeklere aşık olurlar. Sözkonusu erkekler çoğunlukla çok yakışıklı, çekicidir ve bu cazibelerinden ötürü kadınlar onlara ilgi duyar. Ve muhtemelen sonu hezimetle biter; adamlar sorumsuzdur ve kendilerinden başka kimseyle ilgilenmezler. Bunun sebebi bilimsel olarak açıklanmış.

Bu tür erkekler, cazibelerinin farkında olduklarından dolayı egoları çok yüksek kimselerdir ve \"elimi sallasam ellisi\" felsefesine sahip oldukları için hayatlarına girip çıkan kadınları pek önemsemezler.

Kadınların bu erkekleri seçmesinde de birkaç sebep var. Bunlardan biri, kadınların erkeklerdeki cazibeye karşı koyamayışları. Dış görünüşü çok çekici olan erkeklerin iyi bir baba olacağını düşünen kadınlar, ilişki sonunda ne yazık ki üzülüyorlar.

Diğer bir sebep ise, karşılarındaki adamın, kafalarında kurdukları beyaz atlı prens olduğuna inanmaları. Hayalleri ve gerçekleri birbirine karıştıran kadınlar, hep bekledikleri adamla karşılaştıklarını zannettiği için \"kötü çocuk\"larla birlikte olmayı seçiyorlar.