Işıl Reçber'den asil ve güçlü tasarımlar

Işıl Reçber'den asil ve güçlü tasarımlar
Güncelleme:

Işıl Reçber, kendi ismini verdiği giyim ve Lidyana.com’a özel hazırladığı ayakkabı koleksiyonları ile moda dünyasında tasarımcı olarak yerini almaya hazırlanıyor.

Rüya gibi kıyafetleri ile podyumlarda zerafet rüzgarları estiren Zeynep Kartal ile işbirliği yapan Işıl Reçber, özel gün ve geceler için gösterişli elbiselerin yanı sıra günlük şıklığı yansıtan blazer ceket, cigarette pantolon, tulum, kalem etek, dantel şort, gömlek ve şık elbiseler hazırlıyor. Düz renk seçeneklerin yanında leopar gibi güçlü desenlerin de yer aldığı Işıl Reçber by Zeynep Kartal koleksiyonu göz kamaştırıyor.

4-496.jpg
 

Her daim yüksek topuklu ayakkabılarla görmeye alıştığımız Işıl Reçber, ayakkabı zevkini anlattığı Lidyana.com’a özel olarak tasarladığı Işıl Reçber for Casavie koleksiyon ile kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlara sesleniyor.

3-(2)-003.jpg

Yüksek topuklu ayakkabılardan oluşan koleksiyonun her parçası bir arzu nesnesi. Özel üretim derilerin kullanıldığı koleksiyon dünya markalarından hem model hem de kalite anlamında geri kalmadan ulaşılabilir fiyatlarla sadece Lidyana.com üzerinden satışa sunulacak.

1-(2)-442.jpg

2-(3)-002.jpg

1462443955_img_2447.jpg