İpekyol'dan en şık bayram hediyesi

İpekyol'dan en şık bayram hediyesi
Güncelleme:

İpekyol, 150 TL hediye çeki vererek bayram alışverişlerinize renk katıyor.

2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunda yenilenen lükse adım atan Ipekyol, 19 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasındayapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki vererek bayram alışverişi keyfinizi ikiye katlıyor.

Maskülen detayların baskın olduğu koleksiyonuyla, yeni bir business yorumu karşımıza çıkaran ve siyah ile derinin birlikteliğini transparan kullanımlar ile daha androjen bir silüet oluşturan Ipekyol, bayram şıklığınıza ise yeni bir kampanya ile vurgu yapıyor. Daima şık ve feminen çizgisiyle adından söz ettiren Ipekyol, 19 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Ipekyol mağazalarından vewww.ipekyol.com.tr online satış sitesinden yapacağınız her 500 TL’lik alışverişinize 150 TL hediye çeki ile sizlere en şık bayram hediyesi armağan ediyor.

Ipekyol 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yükselen minimal kendini püskül, jakar ve fermuarlar ile zenginleştirirken, yüksek bel smokin pantolonlar, pul ve payetlerle işli feminen ceketler, deri biker montlar asi ruhun anlatıcısı oluyor. 60’lar da 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunun en çarpıcı temalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Düşük omuzlu hacimli kabanlar, otriş hareketli saten bluzlar ve birbirleriyle kombinlenebilen alt ve üst tasarımlar geçmişten bugüne yenilenmiş olarak koleksiyonda yer buluyor.

Siz de hem kendinize hem de sevdiklerinize zamansız Ipekyol şıklığını armağan etmek isterseniz size en yakın Ipekyol mağazasını ziyaret edebilir ya da www.ipekyol.com.tr aracılığıyla bu benzersiz bayram kampanyasından yararlanabilirsiniz.