İpekyol'da hafta sonuna büyük indirim

İpekyol'da hafta sonuna büyük indirim
Güncelleme:

İpekyol, Uğurlu Hafta Sonu'na özel seçili sezon ürünlerinde %50 indirim fırsatı sunuyor.

Maskülen detayların baskın olduğu Ipekyol 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yeni bir business yorumu karşımıza çıkarken, siyah ve derinin birlikteliği, transparan kullanımlar ile daha androjen bir silüeti oluşturuyor. Elegan bir görünümden, spor-şık bir tarza kadar her zevke uygun en kilit parçaları bir arada bulabileceğiniz Ipekyol, 28 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Uğurlu Hafta Sonu’na özel seçili sezon ürünlerindeki % 50 indirim avantajı ile sezonu uğurlu karşılıyor! 

Yükselen minimal kendini püskül, jakar ve fermuarlar ile zenginleştirirken, yüksek bel smokin pantolonlar, pul ve payetlerle işli feminen ceketler, deri biker montlar asi ruhun anlatıcısı oluyor. 60'lar 2014 Sonbahar-Kış sezonunun en çarpıcı temalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Düşük omuzlu hacimli kabanlar, otriş hareketli saten bluzlar ve birbirleriyle kombinlenebilen alt ve üst tasarımlar geçmişten bugüne yenilenmiş olarak koleksiyonda yer buluyor.

Sezonun öne çıkanları…

Taşlı düğmeli omzu düşük retro ceket, ipek ve deri karışımı contrast dokulu bluz, astragan ceketler, kaftan mont ve bluzler ile deriye dair herşey sizi öne çıkarmak için bekliyor. Şal ve zincir deseni, kelebek nakışı, geometrik ve çiçekli desenler ise sıklıkla tercih edeceğimiz desenlerde başı çekiyor.