İncelmeyen bacaklara estetik çözüm

İncelmeyen bacaklara estetik çözüm
Güncelleme:

Diyet yapıyorum ama bacaklarımdaki yağlar erimiyor diyorsanız...

Estetik duruş için son derece önemli olan bacaklarda, eğrilik, çarpıklık veya yağ dağılımındaki orantısızlık gibi sorunlar pek çok insanı mutsuz ediyor. Çoğu zaman yapılan diyetler bile yağ dağılımındaki bu sorunu çözmek için fayda etmiyor. Çözümü ise bacak estetiği

“Bacaklar bedenimizin büyük bir bölgesini kapsıyor. Özellikle bayanlar seçtikleri kıyafetlerle bacak estetiklerine son derece önem veriyorlar. Fakat bacaklardaki eğrilik, alt bacağın ya da üst bacağın daha kalın veya ince olması ve çarpıklık sorunu, çok büyük bir mutsuzluğa sebep olabiliyor. Yağ dağılımı sorunu için çoğu zaman yapılan egzersizler ve diyet listeleri de sonuç vermiyor. İşte bu noktada bacak estetiğinizden mutlu değilseniz, son derece pratik bir operasyonla çözüm yoluna gidebilirsiniz” ifadesinde bulunan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, soyadıyla anılan Cihantimur Yağ Transferi tekniğini, bacak estetiği için kullandıklarını söyledi.

Kış mevsimine girerken talepler artıyor

“ Yaz mevsimi bacakların çok daha fazla gözüktüğü bir dönem. Özellikle alt veya üst bacağındaki kalınlıktan yakınan bayanlar, bu yağ dağılımını orantılamak adına bacak estetiğine sıcak bakıyorlar. Yine çarpık bacakları ve bacaklarında eğrilik olanlar istedikleri kıyafetleri rahatça ve estetik bir duruşla giyebilmek için bugünlerde kliniklerimizi ziyaret ediyorlar” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, bacak estetiğinin mevsimsiz bir uygulama olduğunun da altını çizdi.

Yumuşak yağ dokusunda oynama yapabiliyoruz

“Bacak estetiğinde kullandığımız Cihantimur Yağ Transfer sistemi, yağ fazlalığı olan alandan yağ dokusunu almamıza ve diğer yağdan yoksun bölgeye sağlıklı ve yaşayan hücrelerle transfer etmemize olanak sağlıyor. Bu teknik, söz gelimi alt bacaklarının inceliğinden muzdarip bir hastamızsa, üst bacakla dengeli bir proporsiyon oluşturmak için, bacağın üst kısmından yağı alıp, alt bacağa ya da tam tersi işlem yapmamıza imkan veriyor. Bacaklardaki çarpıklık, eğrilik de yine bu yöntemle, bir nevi eğriliği kamufle edecek, saklayacak şekilde toparlanmış kök hücreden zengin yağın enjekte edilerek ve şekil verilmesiyle düzeltiliyor” ifadesinde bulunan Cihantimur, ayrıca enjekte edilen yağın ömür boyu kalıcı olması, yeni yerleştirildiği alana çabucak adapte olması ise tekniğin en büyük avantajları arasında yer aldığını söyledi.