İlk randevuda yapılan 5 yanlış

İlk randevuda yapılan 5 yanlış
Güncelleme:

İşte baş başa randevuda kadınların yaptığı 5 yanlış...

Yakın zamanda hoşlandığın bir erkekle randevun mu var? O zaman genelde kadınların yaptığı hatayı yapmamanız için aşağıdaki önerilerimizi biraz düşünün..

- Randevu günü ve saati olarak her zamanın size uyduğunu söylemek erkek tarafından farklı algılanabilir. Bu sizin \'\'boş\'\' biri olabileceğinizin sinyalini verebilir. 
 
- Biraz daha fazla makyaj kendimize güvenimizin azaldığı zamanlarda kurtarıcımız olabilir fakat bir flört buluşması için evden çıkarken daima hafif makyaj yapın.
 
- Diyelim romantik yemek veya buluşma istediğin gibi gitmedi ve ondan çok etkilenmedin, o zaman bile pozitif halini korumayı ihmal etme, üzülme çünkü bu sana farklı açıdan olgunluk havası katacaktır..
 
- Kararlarınla ilgili kendini iç sesin yerine daha çok arkadaşlarının sana verdiği önerileri ciddiye almak size zarar verebilir. Bu sayede kendi tercihlerinizin sonuçlarını değil başkalarının tahminlerini ve olasılıklarını yaşamış olursunuz.
 
- Eğer karşı taraf sizi etkiliyor fakat bazı özellikleri size batıyorsa eksileri değiştirmeye uğraşıp ta sevdiğiniz noktları bir saniye içinde yavana atmayın. Kimse mükemmel değildir ve unutmayın o \'\'kötü bir çocuk\'\' olsa bile isteyerek bu ilişkiyi yaşıyorsunuz..
 
Lifestyle.com.au