Çikolata tenli olmak aslında hiç de zor değil !

Çikolata tenli olmak aslında hiç de zor değil !
Güncelleme:

"Çikolota rengim olacak" diye güneşin altına serilmekten vazgeçin ve bu önerilere kulak verin...

Kısa sürede hedefe ulaşmak ve bugün çikolota rengim olacak diye güneşin altına serilmek, insanı sağlığından ve güzelliğinden ediyor.

Doğal bir çikolata tene kavuşmak için, etki gücünü artıran bazı bitkilerin yağları kullanılıyor. Bu bitkilerin gücündeki naturel formül ise doğal ürün uzmanı Volkan Kurt'tan geldi. Kurt, "Bazı doğal yağların karışımı ile elde edilen doğal bronz ten, yaz boyunca kolay kolay bedeninizi terketmez" diyor.

Bitkisel bronzlaşma, sanki saatlerce güneş altında yatmış gibi bir ten sağlıyor. Ama en önemlisi bu bronzluk yaz boyunca kalıcı oluyor! Hem güneşte kızarmayayım, hem de tatlı bir esmerlikte olayım diyorsanız, bitkisel bronzlaşma tam size göre. Fakat bunun bir farklı uygulaması var: Bitkisel bronzlaştırıcı karışımı denize gittiğiniz ilk gün değil, sonraki günler uyguluyorsunuz. İlk bir kaç gün(3 veya 4 gün), deniz kıyısında koruma faktörü yüksek güneş yağı ile güneşlendikten sonra, bitkisel bronzlaşma yağını kullandığınızda, yaz boyunca kalıcı olacak olan özel bir bronz teni elde ediyorsunuz.

Denize gitmeden de kullanılıyor

Ürünün doğallığından söz eden Volkan Kurt şunları söyledi:

"Denize gittiğiniz zamanlarda 3 ve 4 gün geçmeden bitkisel yağı sürmeyin. Bu süre içinde, yüksek koruma faktörü olan bir yağla güneşlenin. Bu söylediğimiz süre sonrasında, akşam üzerine doğru bu bitkisel bronzlaştırıcıyı kullanmaya başlayın. Bir hafta bile geçmeden teniniz çok hoş bir renk alacak. Ve bu renk, yaz boyunca teninizden çıkmayacak. Diyelim işiniz vardı, denize gidemediniz. Ya da denize gitmeyi sevmiyorsunuz. Evin balkonunda ya da terasında da bu yağlarla bronzlaşabilirsiniz! Yalnız o kuralı unutmayın: 17.00 den önce bu işlemi yapmayın. Güneş cilde zararlı olduğu için her zaman gündüz saatlerinden kaçınmak gerekiyor. Doğal yağlardan elde edilen bronzlaştıcıyı bu yaz bir çok kadın kullanıyor ve memnun. Dilerseniz önce vücudunuzun ufak bir bölgesinde kontrol edip, sonuç istediğiniz gibiyse, tüm bedene uygularsınız."

Hürriyet