İlk buluşmada erkekleri etkilemenin 4 yolu

İlk buluşmada erkekleri etkilemenin 4 yolu
Güncelleme:

Hayatınızın erkeğini bulduğunuzu düşünüyorsunuz, buluşma çok yakında ama nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyor musunuz?

Şehir hayatı eğlenceli ama insanların vakitleri kısıtlı… Zamanımızın çoğu genellikle işte geçiriyor, bir yerden bir yere koşturuyor, imkan bulduğumuzda ailemizle ve arkadaşlarımızla bir araya geliyor ve tüm bu kargaşanın içinde bir de hobilerimize vakit ayırıyoruz. Haliyle yeni insanlarla tanışmaya pek fırsatımız olmuyor… Peki ya bugün tesadüfen yollarınızın kesiştiği o kişi, hayatınızın aşkıysa ve siz öylece yanından geçip gittiyseniz, ya onunla tanışamadığınız için mutlu olma şansınızı elinizden kaçırdıysanız?

Peki biriyle tanışırken ne yapmalısınız, nasıl davranmalısınız? Yanıtı Happn’ın en önemli ipuçlarını bir araya getirdiği “erkekleri etkileme rehberi”nde…

ANIN TADINI ÇIKARIN

Yeni biriyle tanışırken yapabileceğiniz en kötü şey, bunun üzerinde fazla düşünmek ve akışı belirlemek için plan yapmaya çalışmak. Yapmanız gereken rahat olmak! Günün getirdiklerine, sürprizlere açık olun ve anın tadını çıkarın!

KENDİNİZE GÜVENİN

İçinizdeki dışarı yansıyor. Bu nedenle yeni biriyle tanıştığınızda, nasıl göründüğünüzü ve davranışlarınızın karşınızdakinde yarattığı etkiyi düşünmeyi bir kenara bırakın. Rahatlayın, neşelenin ve kendiniz olmaya bakın! Unutmayın, erkeklerin kadınlarda karşı koyamadığı bir özellik varsa o da kendine güven!

MİZAH İYİDİR

Evet, kadınların kendilerini güldürebilen erkeklere zaafı olduğu kesin. Ama bu, özellikle ilk buluşmalarda, erkekler için de geçerli. Zira erkekler de zaman zaman ne diyeceklerini bilemez, konuşacak konu bulamaz. “Sevimsiz sessizliklerin” önüne geçmek için inisiyatifi ele alın ve mizahtan yararlanın. 

İLK ADIMI SİZ ATIN

Canınızın o an ne yapmak istediğini yazın (içki içmek, yürüyüşe çıkmak veya sinemaya gitmek gibi) ve davet edilmeyi bekleyin. Siz bir adım atın ve o anda ne yaptığınızı onunla paylaşın. Kim bilir, belki birlikte zaman geçirmekten öyle çok hoşlanırsınız ki, bir daha buluşursunuz...