İlk buluşma için önemli tüyolar

İlk buluşma için önemli tüyolar
Güncelleme:

İlk buluşma ve ilk yakınlaşma, ilişkinizin geleceği için büyük önem taşıyor...

İlk buluşmada dikkat etmeniz gereken 10 tüyoyu öğrenmek ister misiniz?

1- \"Eski sevgilim bu restorana bayılırdı\" itirafının ardından ilginç bir yemek önerip eski sevgilimin en sevdiği yemektir demeyin!

2- Buluşmaya çok spor bir iç çamaşırı ile gitmeyin. İçinizi onun bilmesine tabii ki gerek yok ama her şekilde kendinizi seksi hissetmek istersiniz, değil mi?

3- \"Harika görünüyorsun!\" iltifatına \"bir de beni sabahları görmelisin\" diye cevap vermeyin. Akla çok fazla çağrışım getirir.

4- Görünüşünüze özen gösterin ama buluşmanızdan önceki saatler süren güzellik bakımlarından ve alışveriş gezilerinden bahsetmeyin.

5- Eğer sinemaya gidiyorsanız filme birlikte karar verin. Onun uzay filmleri tercihi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

6- Gizemli havanızı koruyun. Hiç neden yokken ağlayabileceğinizi ya da unutamadığınız çocukluk aşkınızı bilmesine gerek yok.

7- Biraz rahat olun. Ona ilk buluşmada kasıcı sorular sormayın.

8- Birbirinize yakıştığınızı kanıtlamak için yalan söylemeyin. \"Ben de kayak kayıyorum!\" yalanınız ileride kesinlikle ortaya çıkar.

9- Onu kahve içmeye davet edip daha sonra da dergilerden kesmiş olduğunuz gelinlik modellerini göstermeye kalkmayın.

10- En yakın arkadaşınızı arayıp gecenizin nasıl geçtiğini anlatmadan önce onun ortamdan iyice uzaklaştığından emin olun.