İki kardeşi yakınlaştıran kaçış

İki kardeşi yakınlaştıran kaçış
Güncelleme:

O Hayat Benim, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.15't Fox TV'de...

Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk... Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır. Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır. Bahar’ın durumunu ve Sultan’ın yeğenleriyle ilgili zaafını kendi çıkarları için kullanacak insanlar türer dört bir tarafta. Atahan ailesi için de bir dağılma sürecidir sanki bu... Bahar ve Efsun’un yolculuğu, herkesin hayatının yeni dönemini başlatacak, beklenmedik olaylara gebedir. İki kardeşi yakınlaştıran bu süreç, belki de her şeyin sonu demektir aslında!

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar... Ateş... Efsun... Üçü de hayatlarının dönüm noktasında... Üçü de sevdiklerini kaybetmemek için kendilerinden vazgeçmek zorunda kalacakları bir dönemeçte... Ateş, ailesini öldüren tetikçiyi tutan, yani Edibe Atahan’ın emrini yerine getiren kişinin Kenan olduğunu öğrenir. Fakat Ateş’in tüm benliğini yeniden saran intikam ateşi, en sevdiklerinin hayatlarını yıkıma sürükleyecek olaylar zincirini de tetikler.

İki el silah sesi, Atahan Konağında yankılanır! Artık Bahar’ı ve karnındaki bebeğini korumak, kurtarmak için Ateş’in tek güvenebileceği kişi Efsun’dur. Ömer hemen olayın peşine düşer. Çünkü ortada bir cinayet vardır! Kısmetsiz Mahallesi polise karşı tek vücut olur. Ama Bahar’la Efsun için artık tek çıkış yolu kaçıştır.