Her kadının dolabında olması gereken 5 ayakkabı

Her kadının dolabında olması gereken 5 ayakkabı
Güncelleme:

İşte her kadının kış aylarında sahip olması gereken 5 ayakkabı modeli...

Hepimiz biliyoruz ki ayakkabılar, biz kadınlar için çok önemlidir. Fakat çok ayakkabımızın olması bizim çok şık olmamız anlamına gelmiyor. Dolabımızda sürekli aynı tip ve aynı tarz ayakkabılar bulundurmak kombinlerimizi kısıtlarken bizi de sıradan gösterebilir. Belki de kendisi ünlü stil ikonu olan Carrie Bradshawkurallarıyla yaşamak, az fakat öz ayakkabı modellerine sahip olmak gereklidir. Ancak sadece bir ayakkabıyı da her yere her kıyafete kombinlemek te doğru değil. Daha düzenli ve kullanışlı bir kış gardırobuna sahip olmak için sahip olmanız gereken 5farklı ayakkabı modeli var. Modayı takip etmek için, her ortamda şıklığınızı kanıtlamak için tüm bu modellere sahip olmalısınız.

1. Siyah Stiletto

Bilirsiniz mevsim ne olursa olsun siyah stilettonun dolabımızdaki yeri asla değişmez. İster jeanlerle ister elbiselerle kombinlenebilmesi, her renkle uyum sağlaması bize kombin kolaylığı sağlıyor.

2. Maskülen Ayakkabı

Maskülen ayakkabılar, her stil sahibi kadının dolabında bulundurması gereken parçalardan biridir. Hem rahatlığı hem de maskülen şıklığı aynı anda sunması, oxford ve loaferları dolabımızın vazgeçilmez parçası yapıyor.

3. Spor Ayakkabı

Kadın- erkek farketmeksizin hepimizin dolabında en az bir tane spor ayakkabı mevcuttur. Son zamanlarda spor ayakkabıların zamansız parça olarak kullanılması, elbiseler ve eteklerle kombinlenmesi onları dolabımızın vazgeçilmezlerinden yapıyor.

4. Blok Topuk Bot

Soğuk günlerin topuklu ihtiyacını gideren aynı zamanda gündüzden geceye taşınabilmeleriyle şıklığın en rahat hali kalın topuklu kısa botlar, kışın dolaplarımızdaki yerlerini her zaman koruyor biz kadınlara kombin rahatlığı sunuyorlar.

5. Düz Taban Bot

Kış denildiği zaman aklımıza ilk gelen ayakkabı botlardır. Topuklusu, topuksuzu, uzunu, kısası derken günlük hayatta en kullanışlıları yine düz taban botlar oluyor ve dolabımızın en baş köşesinde duruyor.

Mecrea