Her ana tanıklık eden zamansız tulumlar

Her ana tanıklık eden zamansız tulumlar
Güncelleme:

Home Store, her zamana ve her yere uyum sağlayan, özgün ve sıradanlıktan uzak güçlü tasarımların yer aldığı tulum koleksiyonunu sahneye çıkarıyor.

Yeni sezonun enerjisini taşıyan tulum koleksiyonuyla kadınların beğenisini kazanan Home Store, iş hayatında ve özel günlerde şıklığından vazgeçmeyenlere kusursuz bir görünüm vadediyor.

Home Store, birbirinden farklı rengin ve desenin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan tulumlarıyla, yazın enerjisini bir üst skalaya taşıyor. Koleksiyonda, kullanıcısının içini ısıtan sonbahar renklerinin yanı sıra özel anlara da eşlik edecek şık tasarımlara yer veren Home Store, siyahın asaletini klasik dokunuşlarla birleştiriyor.

Öte yandan Home Store, ince askılı dekolteler, püsküller ve çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda renklerle harmanlanan etnik desenler ve klasiğin vazgeçilmez rengi siyah rengi bir arada sunuyor. Kısa ve uzun kesim modelleriyle alternatifler sağlayan Home Store tulum koleksiyonu tüm Home Store mağazalarında ve www.homestore.com.tr ‘de moda tutkunlarını bekliyor.