Her 10 kadından 8'i zengin erkek istiyor

Her 10 kadından 8'i zengin erkek istiyor
Güncelleme:

Kadınlar başarılı ve zengin erkek, erkeklerse güzel kadın arıyor...

Özellikle mobil uygulamasıyla kullanıcıların sempatisini kazanan SupportGirls, ilk yerli çöpçatanlık aplikasyonu olarak dikkat çekiyor. Sadece bir parmak ucu hareketiyle kullanıcıların beklentilerine uygun eş bulmasına olanak sağlayan uygulamanın ortaya koyduğu sonuçlar hayli enteresan…Uygulama aracılığıyla yapılan anket çalışması, her 10 kadından 8’inin başarılı ve zengin erkek, her 10 erkekten 9’unun güzel kadın istediğini gösteriyor.

Erkekler güzel kadın sever

SupportGirls’ü diğer uygulamalardan farklı kılan özelliklerin başında mobil öncelikli yaklaşımı geliyor. SupportGirls, sadece zengin erkekler ve güzel kadınları buluşturmak üzerine tasarlanmış bir uygulama. Uygulamanın ortaya koyduğu sonuçlar hayli enteresan.. Yapılan anket çalışmasına gore, her 10 kadından 8’inin bir erkekte aradığı özellikler arasında “başarılı/zengin” ve yine her 10 erkekten 9’unun bir kadında aradığı özellikler arasında “güzel”in önce çıktığını gösteriyor.

Kadınlar ayaklarını yerden kesecek erkek arıyor

Playful Dating uygulamalarında kadın profiller, ayaklarını yerden kesecek, başarılı, hem eğlenebileceği, hem de evlenebileceği erkek ararken, erkek profiller basitçe güzel kadınlarla beraber görünmek istiyorlar.