Hayatını kolaylaştıracak 8 kozmetik ürünü

Hayatını kolaylaştıracak 8 kozmetik ürünü
Güncelleme:

Makyaj yapmak için yeterince zaman bulamıyorsanız, hayat kurtarıcı bu 8 ürün tam size göre!

Sabahları erkenden uyanıp makyaj yapmak kadar zor birşey var mı? Bizce yok! İşe yetişmek için sayılı dakikaların kaldı ve sen hala fondötenin pompasına basmadıysan klübe hoşgeldin. Üşengeç kızlar için hayat kurtarıcı 8 ürün ile karşındayız! Bu ürünlere sahip olduktan sonra gerisini düşünme, kendini bu makyaj ürünlerine bırak. Sana hem zaman kazandıracak hem de zevkle makyaj yapmanı sağlayacak bu ürünleri en kısa zamanda edinmeni tavsiye ediyoruz.

BB krem

BB krem mucizesini duymayan kalmadı, değil mi? Özellikle yaz aylarında, bizi hem fondötenin ağır yapısından kurtarıp, hem de cildimizi kusursuzlaştırdığı için ona ne kadar teşekkür etsek az. Makyaj yapmaya zamanın olmadığı günlerde BB kremi sürüp dışarı çıkabilirsin. BB krem sana doğal ve taze bir görüntü verecektir.

Kuru şampuan

Eyvah! Duş almaya vaktin kalmadı v saçların temiz değil,hacimsiz gözüküyor. Merak etme onun da bir çaresi var. Son aylarda piyasaya çıkan kuru şampuanlar, saçlarımızın yağlı etkisini ortadan kaldırıp, hacim veriyor. Yeni yıkanmış gibi parlak ve canlı durmasını sağlayan bu kuru şampuanları güzellik marketlerinden satın alabilirsin.

Kalem rujlar

Hatasız ruj sürmek en zor işlerdendir. En kolay gözüken ama en çok zaman harcadığımız bölge olan dudaklarımız için harika bir ürün çıktı. Kalem şeklindeki bu rujlar, dudağımızda uzun süre kalıyor ve gün boyu kalıcılığını koruyor. Mat ve ışıltılı renklerini bulabileceğin bu ürünü en kısa sürede almalısın.

Hem allık hem ruj

Eskiden annelerimiz kırmızı rujları elmacık kemiklerine sürüp, allık etkisi verirlermiş. Ne akıllıca değil mi? Şimdi de bir ürünle iki taş vurabiliyoruz. Yeni çıkan allık&rujlar ile aynı ürünü hem yanaklarımıza hem de dudağımıza uyguluyoruz. Şimdilik yeni yeni piyasaya sürülen bu ürünleri önümüzdeki günlerde daha çok göreceğiz gibi.

Saç spreyi

Saatlerce uğraştın, saçlarını düzleştirdin ama dışarı çıktığında hemen bozuluyorsa saç spreyi kullanmanı tavsiye ederiz. Saçlarının gün boyu bozulmasını engelleyen bu ürünü çantandan çıkarmamalısın. Böylece saçla gündüzden geceye devam edebilirsin.

Gözenek küçülten primer

Makyajından önce kullanacağın, gözenek küçülten ve kırışık görünümü azaltan primer adeta hayat kurtarıcımız. Özellikle burun kenarındaki ve alın bölgesinde bizi rahatsız eden delikli görüntüyü yumuşatan bu kremler, makyajın cildinde daha uzun süre kalmasını sağlayacaktır.

Oje kurutucu

Ojeni sürdün ama evden hemen çıkman gerekiyor. Ojenin kurumasını beklemek istemiyorsan güzellik uzmanlarının senin için harika bir icadı var. Oje kurutucu spreyini, tırnaklarının üzerine sıktığında ojen anında kuruyor ve bozulma riski ortadan kalkıyor.

Dumanlı göz makyajı

Dumanlı göz makyajı yapmanın zaman aldığını düşünüyorsan, demekki sen hala L\'oréal Superliner Smokissime kullanmadın. L\'oréal\'in bu yeni ürünü adeta mucize! Göz kapağının üzerine sürdüğün bu kalem eyeliner, köpük ucu yapısı sayesinde dumanlı göz makyajı etkisi veriyor. Dumanlı göz makyajına saniyeler içinde ulaşmak istiyorsan bu ürünü mutlaka denemelisin!

Makyaj.com