Krizde iş bulma kursu !

Krizde iş bulma kursu !

Bir NLP Uzmanlık şirketi krizde iş bulmak için eğitim veriyor.

Adana'da bir NLP uzmanlık şirketi tarafından kriz ortamında işte kalıcı olmak ve yeni iş imkanı bulabilmek amacıyla "altın bilezik sertifika programı" düzenleniyor...

Adana'da bir NLP uzmanlık şirketi tarafından kriz ortamında işte kalıcı olmak ve yeni iş imkanı bulabilmek amacıyla "Milenyum Liderlik Akademisi Altın Bilezik Sertifika Programı" düzenleyecek.

Adana NLP Kişisel Gelişim Uzmanı Pırıl Sönmez, Türkiye'nin ve dünyanın içinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı birçok kişinin işten çıkartıldığını ya da üniversite mezunu olup iş imkanı bulamadığını belirtti. 28 Şubat 2009 tarihinde başlayacak ve 5 hafta sonunda 5 saat olarak "Milenyum Liderlik Akademisi Altın Bilezik Sertifika Programı" düzenleyeceklerini belirten Sönmez, "Bu kurs sayesinde özellikle kriz döneminde işten çıkartılmalar önlenecek ve kriz nedeniyle işe girememenin de önüne geçilecek. Kursa gelen herkesin sertifikasında aldığı dersler yazılacağı gibi iş bulma imkanı da çok yüksek olacak" dedi.

İyinin iyisi olmak için

Günümüz iş dünyasında teknolojideki hızlı ilerleme ve artan rekabete uyum sağlamak için bireylerin iyinin iyisi olmak zorunda olduğunu ifade eden Sönmez, şunları söyledi:

"Bu hızlı değişim sürecinde, üniversiteyi bitiren arkadaşlarımızın aylarca ve hatta yıllarca iş bulmak için savaş verdiklerini biliyoruz. Seçilenler; akademik eğitimlerinin yanında, kişisel gelişimlerine de önem verenler ve sosyal hayatı algılama ve yaşama anlamında farklılığı olanlardır. Uzmanlaşma yolunda çaba harcayanlardır. Bu nedenle, gelecekte istediği alanda çalışmak üzere kariyer planı yapanların ve bu amaçla yola çıkanların, daha yolun ilk basamağından itibaren kendilerine yatırım yapıyor olması şarttır. Bu yüzden en karlı yatırımın insanın kendisine yaptığı yatırım olduğunu düşünüyoruz."

Rekabet üstünlüğü sağlayacak

Sönmez, iş arama sürecinde olanların ya da bu sürece girecek adayların, mevcut bilgi, beceri ve yeterliliklerini arttırmalarına ve rakiplerine rekabet üstünlüğü sağlayacak kazanımlar edinmelerine ve bunları süratle hayatlarına uyarlamalarına katkıda bulunabilmek amacıyla Milenyum Liderlik Akademisi Altın Bilezik Sertifika Programlarını başlatacaklarını kaydetti.

Yaklaşık bir ay boyunca hafta sonları verilecek olan kursun uzman eğitimciler tarafından verileceğini kaydeden Sönmez, "Kursiyerlere, etkin iletişim, insan kaynakları yönetimi, girişimcilik ve inovasyon, durumsal liderlik, kriz ortamında satış psikolojisi ve ikna yöntemleri, irade ve stres yönetim yönetimi dersleri verilecek" dedi.

Kursiyerlerden 180 TL artı KDV alınacağını belirten Sönmez kursların 150 kişiyle sınırlı olacağını sözlerine ekledi.