Güneş, Sephora ile daha sağlıklı parlıyor !

Güneş, Sephora ile daha sağlıklı parlıyor !
Güncelleme:

Sephora, güneş ürünleriyle yaz aylarının keyfini rahatlıkla sürmeyi sağlıyor.

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora, güneş ürünleri serileriyle kadınlara sağlıklı bronzluğu yakalamalarını sağlarken; cildini ve saçlarını güneşin zararları ışınlarından koruma imkanı sağlıyor.

Bronz tenden vazgeçemeyen ama güneşin verebileceği zararların bilincinde olan Sephora kadını önlemini Sephora’nın güneş ürünleriyle alarak, tatilin tadını çıkarıyor.

Hayal ettiği bronzluğa kavuşmak, UV ışınlarından korunurken bakım yapmak ve parlak ve nemli bir cilde kavuşmak isteyen herkes Sephora güneş ürünlerini keşfediyor.

SPF 30 GLOWING BODY OIL

Monoi yağı ve altın su yosunuyla zenginleştirilmiş bu yağ, cildi korumanın yanı sıra göz alıcı parlak bronzluk sağlıyor. Ayrıca, cildi zararlı etkilerden korurken, erken yaşlanma belirtilerini önlüyor, cildi besliyor ve güzelleştiriyor.

Fiyatı: 49,90 TL

SEPHORA MOISTURIZING BEAUTIFYING WATER (Nemlendirici vücut suyu)

Sephora’nın hafif, yaz kokusuna sahip nemlendirici spreyi, cilde uzun süre nem veriyor, tazeliyor, yumuşak ve pürüzsüz bir his kazandırıyor. HydroSenn+ ve yansıtıcı pigmentler ile zenginleştirilen sprey, cildi güzelleştirirken cilde gerekli olan nemi sağlıyor.

Fiyatı: 34,90 TL 

SEPHORA ILLUMINATING BRONZING OIL

Teninizi daha belirgin hale getirmek ve ışıltı vermek için ideal bir ürün olan Illuminating Bronzing Oil ile gece dışarı çıkmadan önce harika bir parlaklık yakalayabiliyorsunuz. 

Fiyat: 125 Ml. 34,90 TL

Sephora GKF 30 SUNSCREEN LOTION (GKF 30 Koruyucu Güneş Losyonu)

Sephora’nın GKF 30 ve nemlendirici özelliği bir arada sunan güneş losyonu, cildi erken yaşlanmalara karşı koruyor.  Paraben içermeyen ve ciltteki lekelenmeyi önleyen ürün, suya dayanıklı yapısıyla duş sonrası bile cilde koruma ve nemlendirme sağlıyor.

Fiyat: 43 TL

Sephora İleGüneş Sonrası Bakım Zamanı…

SEPHORA SUPER SUPREME BODY BUTTER (Vücut Yağı)

Sephora’nın kült vücut kremi, günlük bakım ritüelleri dışında tatilde de yanınızda! Güneş sonrası cildi derinlemesine beslerken,  nemlendiriyor.

Fiyat: 34,90 TL

SEPHORA ALL-IN ONE NOURISHING OIL

İki aşamalı yağ, içeriğindeki ultra besleyici Baobab ve Jojoba yağıyla cildi besliyor, pürüzsüzleştiriyor, nemlendiriyor ve güzelleştiriyor. Ürün aynı zamanda saça da uygulanabiliyor ve saç diplerini besliyor!

Fiyat: 32,90 TL 

SPF 50+ FLUIDE PROTECTEUR VISAGE

SPF 50 güneş korumalı yüz kremi hem şehirde, hem sahilde yanınızda! UVA-UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar, cildi erken yaşlanmaya karşı korur ve uzun süre nem sağlar. Yağlı olmayan yapısı sayesinde beyaz leke bırakmaz.

Fiyatı: 49,90 TL 

SEPHORA MOISTURIZING & COMFORTING  WATER

Sephora, yaz mevsiminde, yağlı ve yapışkan hiçbir iz bırakmadan anında nüfuz eden hafif içeriklerin tercih edilmesinden yola çıkarak, tüm gün boyunca nemlendiren ve tek bir sıkımla uygulanan özel bir bakım sıvısını geliştirdi. Hafif kokusu ve cildi yumuşak bir şekilde saran rahatlığıyla Sephora mist göz dolduruyor

FİYATI: 29,90 TL

SEPHORA MOISTURIZING & ENERGIZING  WATER

Sephora tüm gün boyunca cildi nemlendirirken canlandıran, enerji verirken ferahlatan bir vücut kokusunu beğeniye sunuyor. Sephora vücut misti, vücudu ve ruhu canlandırırken, enerji veriyor.

FİYATI: 24,90 TL