Givenchy Make up artık sadece Sephora'da

Givenchy Make up artık sadece Sephora'da
Güncelleme:

Sephora dünyasından güzelliğinize güzellik katacak müjdeli haberler bitmiyor...

Hubert de Givenchy’nin 1952 yılında kurduğu, modern ve feminen tarzıyla dikkat çeken Givenchy, bugün makyaj koleksiyonlarıyla zarafet ve cesareti birleştirmeye devam ediyor.

Ocak 2015 itibariyle sadece Sephora mağazalarında satılacak olan  ’Givenchy Le Make up’, romantik, etkileyici ve cesur koleksiyonları ile güzellik tutkunlarıyla Sephora mağazalarında buluşmayı bekliyor.

2007 yılında Rouge Inderdit, 2008 yılında Phenomen Eyes, 2012’de ışığı yansıtan Photo Perfexion fondöten serisi ve yine 2012’de hayat bulan Noir Couture maskarasıyla dönemin en iyi makyaj ürünleri arasında yer bulan Givenchy, 2015’te ise Phenomen Eyes Maskara ile tüm b akışları üzerine topluyor. Mükemmel kıvrımlar, kirpiklerde limitsiz uzunluk ve belirgin simsiyah kirpikler için tasarlanan Givenchy Phenomen Eyes, Sephora’nın çok satanlar listesinde yerini alacak!

Koleksiyonlarda orijinal materyaller kullanarak, canlı renklerin de dokunuşu ile her kadının benzersiz ve çarpıcı olma hayaline karşılık veren Givenchy, yeniden keşfetmeniz için Sephora’da sizi bekliyor.