Forever New’den sonbahara özel indirim

Forever New’den sonbahara özel indirim
Güncelleme:

Forever New, sezon ortası indirimiyle moda tutkunu kadınlar için zamansız parçalar sunuyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, mevsim geçişinde farklı sezonlara ait parçaları kombinlemek isteyen kadınlar için yüzde 50’ye varan Sezon Ortası İndirimi başlattı.

Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’in zamansız tasarımları ile modaseverler, ofisten hafta sonu buluşmalarına kadar her ortamda zarif duruşlarıyla dikkat çekiyor. Etek ceket kombinleri ile feminenliklerini ortaya koyan kadınlar, skinny jean ve yüksek topuklu ayakkabılar ile bambaşka bir havaya bürünüyor.

Lüks dokuma ve nefes alan kumaşlarıyla gün boyu rahat hareket etme özgürlüğü sunan parçalar; parıltılı fermuarlar, gold düğmeler, fonksiyonel cepler ve işlemelerde saklı şık detaylarıyla Forever New kadınlarının stilini yansıtıyor. Düz ve tek renk kullanımının hakim olduğu giysilerde, siyah, lacivert, beyaz, kemik rengi tonları ön plana çıkıyor.

Forever New’in seçili ürünlerde geçerli indirim kampanyasıyla birlikte kadınlar, trend görüntülerine sofistike bir etki katarak herkesi büyülüyor.