Forever New'den kışa özel indirim

Forever New'den kışa özel indirim
Güncelleme:

Forever New, ''Sezon Sonu İndirim'' kampanyasıyla moda tutkunları için zamansız parçalar sunuyor.

Yüzde 40’a varan indirimler ile kadınlar hem yeni yıl öncesinde kendilerine ve sevdiklerine hediyelerini alıyor hem de örgü kazaklardan yazlık elbiselere uzanan birbirinden şık parçalarla gardıroplarını süslemenin keyfini çıkarıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni yıl öncesinde başlattığı yüzde 40’a varan Sezon Sonu İndirimi ile moda tutkunlarını sofistike bir görünüme kavuşturuyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’in zamansız tasarımları ile modaseverler, şehirdeki eğlenceli partilerden hafta sonu buluşmalarına kadar her ortamda şık görünümleri ve enerjileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni yılın hemen öncesinde başlayan indirim ile kadınlar kendilerine ve sevdiklerine birbirinden şık hediyeler alırken, ilkbahar - yaz gardıroplarının hazırlıklarına da şimdiden başlıyor.

Forever New koleksiyonlarında, baskılar, lüks dokular, işlemelerde saklı parıltılar ve zengin detaylar ön plana çıkıyor. Ağırlıklı olarak düz ve tek renk kullanılan giysilerde, siyah, lacivert, mürdüm, beyaz ve kemik rengi tonları dikkat çekiyor. Klasik feminen tarzın modern tasarımlarla buluştuğu parçalarda, bakır tonda hayvan desenleri ve çiçekli baskılar, kadınların güçlü duruşlarını ortaya koyuyor. Asimetrik kesimli jean’ler, düşük omuzlu bluzlar, büzgü ve transparan detaylar ise, kadınların içindeki özgür ruhu yansıtıyor.

Şık ve zarif giyinmeyi seven kadınlar da, sezonun en iyi trendlerini yansıtan Forever New ile kusursuz bir görünüme kavuşuyor. Lüks dokular ve mücevher tonlarının hakim olduğu koleksiyonlarda, gündüz giyilen düşük omuzlu elbiseler, trendy bluzlar ve jean’ler, gece olunca yerini boğazlı yaka elbiselere, kolları volanlı, asimetrik kesimli giysilere bırakıyor. Kürk yakalı, büyük cepli, kemerli trençkot, ceket, parka ve kabanlar ise kadınların stilini şık bir dokunuşla tamamlıyor.

Forever New kadınları sadece kıyafetleriyle değil, aksesuarlarıyla da ışık saçıyor. Birbirinden zarif takılar, gold çantalar, taşlı clutch’lar, yüksek topuklular, bantlı ayakkabılar, bootie’ler ve saatler ile moda tutkunları 2017’nin stil kodlarını yazmaya hazırlanıyor.