Forever New’de %50’ye varan indirim

Forever New’de %50’ye varan indirim
Güncelleme:

Forever New’in 2015 Yaz Koleksiyonu, %50’ye varan indirim avantajlarıyla yazın ruhunu gardıroplara taşıyor.

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön veren Avustralya giyim markası Forever New, yazın enerjisini gardıroplarına taşımak isteyen kadınlar için Büyük Yaz İndirimi düzenledi. Modern ve cesur kadınların tercihi Forever New’in zengin 2015 Yaz Koleksiyonu’na, yaz boyunca yüzde 50’ye varan indirim fırsatlarıyla ulaşılabilecek.

Farklı olmayı seven ve ayrıntılara özen gösteren kadınlara özel Forever New’in 2015 Yaz Koleksiyonu’nda, canlı renkleri ve egzotik desenleriyle enerji dolu elbiselerden, soft renkleriyle yazın hafifliğini yansıtan etek ve bluzlara, eğlenceli şortlardan farklı stilleri bir arada sunan Jean ve pantolonlara kadar, çok sayıda seçenek bulunuyor. Sandaletten babete farklı stillere uygun birçok ayakkabı seçeneği, rengarenk çanta modelleri ve zarif takılar da, Forever New mağazalarında sizi bekliyor.

Sıra dışı kesim ve detaylarıyla da dikkat çeken Forever New Yaz Koleksiyonu, tiril tiril kumaşlarıyla ve ilham veren tasarımlarıyla kadınların tarzına feminen bir hava katarak 2015 Yaz Modası’na yön verecek.