Forever New ile kadınların yaz aşkı sürüyor

Forever New ile kadınların yaz aşkı sürüyor
Güncelleme:

Forever New, yaz bitmeden her kadının gardırobunda bulunması gereken parçalar ile güzel havaların keyfini çıkarmak isteyen moda tutkunlarına kusursuz bir şıklık sunuyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, koleksiyonlarında yer alan zamansız parçalarla moda tutkunu kadınlara, ‘yaz hiç bitmesin’ dedirtiyor.

Yazın kavurucu sıcakları yerini yavaş yavaş sonbaharın sarı sıcak esintilerine bırakırken, Forever New kadınları uçuş uçuş elbiseler için özgürlüğün ve rahatlığın keyfini çıkarıyor. Modayı takip eden her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken düşük omuzlu parçalar ve çizgili elbiseler, küçük dokunuşlarla gündüzden geceye rahatlıkla uyarlanabiliyor.

Feminen tarzı en iyi yansıtan renklerin başında gelen siyah, Forever New’in farklı stillerdeki body’leri ile kusursuz bir şıklık sunuyor. Yüksek bel etekten skinny’lere kadar birçok farklı parça ile kombinlenebilen body’ler ile kadınlar gardıroplarına çok doğru bir yatırım yapıyor.

Moda tutkunu kadınlar, yazın son günlerinde kombinlerini birbirinden şık ayakkabı ve sandaletlerle tamamlıyor. 70’lerin bohem ruhundan günümüzün sofistike çizgilerine uzanan ayakkabı seçenekleriyle Forever New, kadınların zarif siluetlerini ortaya çıkarıyor.

Forever New kadınları yazın son günlerine göz alıcı şıklıkları ile damga vururken şimdiden gelecek yazın modası için de ipuçları veriyor