Seks hayatınızı monotonluktan kurtarın !

Seks hayatınızı monotonluktan kurtarın !
Güncelleme:

Değişik deneyimler yaşamak varken neden rutine takılıp kalasınız ki ?

Seks rutininizi değiştirerek ve farklı şeyler deneyerek, daha renkli ve tutkulu bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. İlişkinizi düzeltmek için illa ki hayat tarzınızı, saç şeklinizi ya da kişiliğinizi değiştirmenize gerek yok, yataktaki tavrınızı değiştirmeniz yeterli...

Zamanı düşünmeyin ve romantik olun!

Fazla zamanla ödüllendirildiğinizde, partnerinizle birlikte sadece fiziksel değil, duygusal seksin de tadına varabilirsiniz. Seks yaparken sadece fiziksel hazzı değil, duygusal hazzı da düşünmelisiniz.

Böylece hem birbirinize daha yakın hissedecek, hem de onu ne kadar sevdiğinizi gösterme şansını elde edeceksiniz.

Böyle durumlarda sadece kendinizi düşünmeyin, partnerinizin de zevk aldığını bildiğiniz şeyleri yapın.

Işık hızında seks!

Işık hızında ve çabucak. Bu şekilde seks adrenalinin tepeye vurmasını sağlar ve sizi bitkin bırakır. Bu aynı zamanda erkeğinize bir iltifat gibidir çünkü ona, onu ne kadar çok arzuladığınızı hissettirir.

Çok zor bir gün geçirdiğinde ya da morali çok bozuk olduğunda, bu partneriniz için oldukça makul bir moral hediyesi olacaktır.

Kendinizi gösterin!

Birçok kadın için yüzlerce insanın önünde bir konuşma yapmak, erkeğinin önünde kendini tatmin etmekten daha kolaydır. Fakat uzmanlar bir kadını bunu yaparken görmenin, erkeklerin fantezi listesinde oldukça üst sıralarda olduğunu söylüyor.

Bunu sadece tek kişilik bir gösteri olarak düşünmeyin, bu sayede ona sizi nasıl hoşnut edeceğini de göstermiş olacaksınız. Bir diğer yandan da bir erkeğin önünde kendini tatmin etmek, bir kadının en özel sırrını paylaşması gibidir.

Sevginizi hissettirin!

Her ne kadar aksi düşünülse de, insanlar sadece fiziksel zevkler için seks yapmazlar. Bazen sadece sevildiklerini ve bir başkasının onlara değer verdiğini hissetmek için partnerleriyle sevişmek isterler.

Sevişirken birbirinize ilgi göstermek ve onun rahat hissettiğini bildiğiniz şeyleri yapmak, bunu ona hissettirecektir. Tabi aynısını ondan beklemeye de hakkınız var!

Sınırlarınızı zorlayın!

Denemeniz gereken bir diğer yol da, komşularınızı uyandıracak türden. Ara sıra birbirinize karşı biraz vahşi davranmanızın hiçbir sakıncası yok. Böylece birbirinizi ne kadar arzuladığınızı gösterebilirisiniz. Üstelik emin olun ilişkinizdeki tutku da yeniden alevlenecektir.

Kendinizi teslim edin!

Erkekler fethetmeyi seven yaratıklardır. Bu yüzden kendinizi onlara teslim ettiğinizde tahrik olacaklardır.

Kendinizi eşinize teslim etmek, sizin için de farklı bir deneyim olacaktır. Kontrolü ona bırakın ve sizi memnun etmesine izin verin. Merak etmeyin, erkekler bunu yapabilecek yeteneğe sahip, yolu siz göstermeseniz de bulabilirler...

Hükmeden siz olun!

Ara sıra dizginleri elinize almaktan çekinmeyin. Eşinize bu gece kontrolün sizde olduğunu söyleyin ve siz yönetin...

Her ne kadar erkekler sahiplenmeyi ve kontrol etmeyi sevseler de, siz böyle bir istekte bulunduğunuzda reddetmeyeceklerdir, hatta hoşlarına gidecektir. Denedikten sonra, bunun size de iyi geldiğini fark edeceksiniz.