Fark yaratan gelinlik tasarımları; Barrus

Fark yaratan gelinlik tasarımları; Barrus
Güncelleme:

Barrus, Nişantaşı’ndaki moda evinde ziyaretçilerini ağırlıyor.

İsmini, Latincede binlerce yıldır Anadolu, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da bolluk, sadakat, bereket ve kısmeti simgeleyen “fil”den alan Barrus, medeniyet tarihini, kültürel zenginlikleri ve incelikli el sanatı “ebru”yu modanın modern tasarım anlayışıyla buluşturuyor!

barrus-wedding-gelinlik-7.000tl.jpg

Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan’ın tasarım ve özgünlük aşkıyla doğan Barrus, tasarımın kalbinin attığı İstanbul Nişantaşı’ndaki şık ambiyansıyla dikkat çeken moda evinde ziyaretçilerini ağırlıyor. İkilinin “kişiye özel” yaklaşımlarla hazırladığı Barrus koleksiyonlarında, zarafeti ile fark yaratan gece elbiselerinden ışıltılı kokteyl giysilerine, kesimleri ile vücudu kusursuz gösteren tulumlardan prêt - à - porter parçalara, özgünlüğü ile dikkat çeken takımlardan göz alıcı bluzlara, masalsı gelinliklerden çarpıcı after wedding tasarımlarına kadar uzanan oldukça zengin bir çeşitlilik yer alıyor.

barrus-wedding8.jpg

Barrus’un ilham kaynağı her şeyin başlangıcına, medeniyet tarihine dayanıyor. Anadolu ve Mezopotamya’da başlayan, Sümerliler, Hititler, İyonlular, Likyalılar, Frigliler, Persliler gibi yıllarca medeniyetin bayrağını taşıyanlardan günümüze, aynı Latin alfabesinin köklerinin Sümerlilerin alfabesine dayandığı gibi, Barrus’un moda dünyasında fark yaratan yaklaşımlarının temelleri de Anadolu’nun en eski kültür miraslarına dayanıyor. Barrus’un tasarımcıları Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan bu kültürel zenginlikleri modanın ve tasarımın diliyle günümüze taşıyarak, her birinde farklı hikayelerin saklı olduğu, benzersiz ve özgün formlara imza atıyorlar.

barrus-wedding7.jpg

Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan, medeniyet mirasını, topraklarımızın kültürel zenginliklerini tasarım dünyasının global yaklaşımları ile yorumlayarak Barrus koleksiyonlarında günümüze taşıyorlar!

barrus-wedding6.jpg

Sofistike, kendine güvenen, güçlü, elegan, çevresinde her zaman fark yaratan, ışıltılı, enerjisi ile dikkat çeken, cazibeli ve çekici, metropol kadınlarının gündüzden, geceye stillerindeki tercihi olan Barrus, 2016 Sonbahar – Kış koleksiyonunda dünyanın en eşsiz ve incelikli sanatlarından “Ebru sanatı”nın deriyle olan çarpıcı buluşmasını sergiliyor. 2016 Londra Moda Haftası’nda sergilenen bu koleksiyon moda ve tasarım dünyasının profesyonellerinden, duayenlerinden tam not alırken, tüm moda severleri de kendine hayran bıraktı.

barrus-wedding5.jpg

İngiltere Kraliçesi dahil dünyada herkesi kendisine hayran bırakan, Barrus’un 2016 Sonbahar – Kış koleksiyonu, Ebru sanatının tekrarlanamayan özgün desenleri ile hayat buldu! Her biri eşsiz, her biri nadide parçalardan oluşan koleksiyon Türkiye’den ve dünyadan birçok ünlünün kalbini fethetti!

barrus-wedding5.jpg

Davetlerden düğünlere, gala gecelerinden film prömiyerlerine, girdiği her yerde kendini hissettiren, en kalabalık ortamlarda bile kendini fark ettiren Barrus kadınları arasında Türkiye’den ve dünyadan ünlü isimler yer alıyor. Meryem Uzerli, Gülben Ergen, Candan Erçetin, Özge Ulusoy, Birce Akalay, Ebru Akel, Ajda Pekkan, Öykü Serter gibi Türkiye’nin stili ile fark yaratan isimlerine dünyadan da İngiltere’nin ünlü dizisi Countrylife’ın starı Helen Skelton, BBC Breakfast ve ITV Breakfast TV programlarının ünlü sunucusu Susanna Reid, Game of Thrones’un yıldızı Laura Pradelska, ünlü TV sunucusu Naomi İsted, The Saturdays grubunun yıldızı Frankie Bridge gibi isimler eşlik ediyor.

barrus-wedding4.jpg

Helen Skelton Event dergisine Barrus tasarımı kırmızı elbisesiyle kapak olurken, Susanna Reid Brit Awards’da Barrus tasarımı ile boy gösterdi. Game of Thrones yıldızı Laura Pradelska Fragrance Awards’ün kırmızı halısında Barrus giydi. The Nice Guys filminin galasında, Russel Crowe ve Ryan Gosling’in yanı başında, ünlü TV sunucusu Naomi İsted Barrus tasarımıyla dikkatleri üzerine topladı. Glamour Yılın kadını ödül töreninde Barrus, The Sturdays grubunun yıldızı Frankie Bridge için siyah ipek özel özel bir elbise hazırladı ve ünlü yıldız kırmızı halıda bu elbisesiyle büyük heyecan yarattı!

barrus-wedding3.jpg

Londra Moda Haftalarının ses getiren markası, tasarımları ile dünya çapında ilgi gören ve modaya yepyeni bir soluk getiren Barrus, ihtişamlı dünyasında kendi eşsizliğini yeniden fark etmek isteyen, zarafeti ile fark yaratmaya önem veren, stil sahibi moda severleri bekliyor.

barrus-wedding1.jpg