Evlilik fuarı çok renkli geçti

Evlilik fuarı çok renkli geçti
Güncelleme:

Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na ilgi yoğundu...

Evlilik sektörü denilince İstanbul’un tek Avrupa’nın en büyük Fuarı olan Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 14. kez İstanbul Lütfi Kırdar’da başladı.

Patika Fuarcılık’ın organize ettiği ve bu yıl 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşen fuara ilgi yoğundu.

EBRU POLAT İLK KEZ GELİNLİK GİYDİ, GELİNLİĞİN FİYATINI DUYUNCA ŞAŞIRDI !

Şarkıcı Ebru Polat Evlilik Hazırlıkları Fuarının en renkli konukları arasındaydı. Kemeşi Moda evinin kendisi için tasarladığı prenses model, üzeri pırlantalar ile kaplı gelinliği ile hayranlarının karşısına çıkan seksi şarkıcı, gelinlikle ilk kez poz verdiğini söyleyerek şunları ekledi : “Hayatımda denemek için dahi olsa hiç gelinlik giymedim. Kuliste heyecandan bayılacaktım.. çok farklı bir duyguymuş.. çok heyecanlandım. Korkuyorum ben Nasıl evlenicem. Evlilikten korkuyorum. Belki bu gelinlik deneyimi sayesinde bu korkumu beli biraz gidermiş olurum dedi.” Kemeşi Moda tarafından yaklaşık 80 bin dolara malediilen gelinliğn fiyatını duyan şarkıcı ise “çok şaşırdım Ama değer doğrusu dedi.”

\"1454334835_ebru_polat___2_.jpg\"

FUARDAN SURVİVOR’A KINA YAKARAK GİTTİLER

Evlilik Fuarının en ilginç konukları arasında bu hafta başlayacak Survivor yarışmasının iki ismi vardı. Tuğba Özay ve Nihal Candan aynı fuarda farklı standlarda görev aldılar. Tuğba Özay , wedding vay firmasında gelinilk giyip, ellerine ve omzuna hint kınası yaktırırken, Nihal Candan survivor öncesi Kınacım Derya isimli markanın kına gecesi organizasyonuna katıldı. Renkli dakikalar yaşayan iki yarışmacı bir araya gelmedi ama birbirlerine şans dilemeyi unutmadılar.

TUĞBA ÖZAY: İddialıyım ama nihayetinde bu bir Show ve bu Show da en güçlü rakibim tabii ki Yılmaz Morgül dedi.

NİHAL CANDAN: Tanıtıma yarışmacı arkadaşı Nazlı Kayaaslan ile birlikte katılan Nihal, survivor için eski yarışma arkadaşından şans ve bol bol sosyal medyada destek istedi.

\"1454334861_zge_ulusoy__3_.jpg\"

3 BOYUTLU ÖZGE ULUSOY

Giydiği 20 kg ağırlığındaki gelinliği ile podyumda gözleri kamaştıran Özge Ulusoy, Evlilik Fuarı’nın en gözde modellerinden birini tanıttı. 3 boyutlu ve ipek kumaştan yapıln gelinliğin fiyatı ise 20 bin dolar civarında…