Evlilik Dünyası Fuarı başladı

Evlilik Dünyası Fuarı başladı
Güncelleme:

Atmaya kıyamacağınız gelin çiçekleri bu fuarda...

Kardeşinin evlilik hazırlıkları esnasında gelin buketinin önemini fark eden Peyzaj Mimarı Gülhan Metin, gelinlerin kendilerini en iyi ifade edecekleri gelin buketleri yapmaya karar verdi. ‘Mor Gelincik’ markasını hayata geçiren Gülhan Metin, 16-18 Ocak tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Evlilik Dünyası Fuarı’nda gelin adayları ile buluşuyor. Gelinlere bu özel günlerinde kendisine en uygun buketi tasarlamayı vaat eden Gülhan Metin, her geline eşsiz olduğunu hissettirmeyi hedefliyor.

Mesleğinden dolayı sürekli çiçeklerle haşır neşir olan Peyzaj Mimarı Gülhan Metin, kardeşinin gelin buketini tasarlarken ortaya çiçekler gibi taptaze bir fikir çıkarıyor: Bu fikrin adı ‘Mor Gelincik’… Her gelinin eşsiz olmak arzusundan yola çıkılarak doğan Mor Gelincik, gelinlere özel olduklarını hissettiren ve bir ömür boyu atmaya kıyamayacakları buket tasarımları hazırlıyor. Mor Gelincik, kişiye özel tasarımlardan oluşan özel koleksiyonlarını 16-18 Ocak tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Evlilik Dünyası Fuarı’nda gelin adaylarının beğenisine sunuyor. Mor Gelincik, nikahtan sonra gelinin çiçek atma seremonisinde özel tasarım buketine kıyamayanlar için ise klasik yedek bir buket de hediye ediyor.

İlerleyen dönemlerde gelin buketinin yanı sıra bir düğünü ilgilendiren her konuda gelin ve damat adaylarına hizmet vermeyi hedefleyen Gülhan Metin, “Gelin olmanın ne kadar zahmetli bir iş olduğunu kardeşimin düğününde daha iyi anladım. Gelinliğinden çiçek buketine, ayakkabısından makyajına kadar gelin olmanın pek çok detayı var ve hiçbiri diğerinden daha önemsiz değil. Mor Gelincik markası ile kişiye özel çiçek buketleri hazırlayarak gelinlerimizin işini kolaylaştırmayı hedeflerken, onların tarzını yansıtacak en doğru buketi tasarlıyoruz” dedi.