Estetikte yeni dünya markası Türk Hair Trans

Estetikte yeni dünya markası Türk Hair Trans
Güncelleme:

Avrupa ve Ortadoğu estetik pazarının devi Türk Hair Trans global hedeflerini açıkladı.

Almanya, İngiltere, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuweyt, Suudi Arabistan, Yemen, Irak ve Bahrehn’den sonra Uzakdoğu’ya açılma kararı alan Türk Hair Trans yeni dönem global yatırımlarını ve hedeflerini gerçekleştirdiği basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Hastalarının yüzde 60’tan fazlasını yabancılar oluşturan ve Avrupa-Ortadoğu başta olmak üzere dünyada 20’den fazla ülkeden hasta kabul eden Türk Hair Trans, estetik alanındaki başarısını öncelikle Güney Kore başta olmak üzere Uzakdoğu pazarında da sürdürmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Türkiye’nin sağlık açısından merkez ülke konumuna geldiğini belirten Türk Hair Trans Medikal Direktörü Handan Acıkök, Türk şirketlerinin son yıllarda dünyada adından söz ettirir hale geldiğini söyledi. Acıkök, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sağlıkta Türkiye’nin başarısı yadsınamaz. Sağlık için Türkiye’yi ziyaret eden konuklar, uluslar arası standartların üzerinde tıbbi cihazlar ve deneyimli hekim kadrosu tarafından tedavi olma imkânı buluyor. Son yıllarda Türkiye bu başarısını sağlık turizmi yatırımları ile taçlandırdı. Dünya çapında bir kıyaslama yapıldığında Türkiye 51 JCI akredite sertifikalı hastanesi ile ilk sırada yer alıyor. 1200’ün üzerinde devlet ve özel hastane ile hastalara geniş bir ağ sunuyor. Özel sağlık hizmeti sağlayan kuruluşların 300’ü uluslar arası sağlık merkezleri ile yakın ilişki içinde. Türk Hair Trans olarak biz de bu potansiyeli arkamıza alarak başta Ortadoğu ve Avrupa olmak üzere dünyadaki hasta potansiyelini Türkiye’ye çekme gayreti içerisinde olduk. Estetik, sağlık turizminin önemli bir ayağı. Gelinen noktada Almanya, Hollanda, Belçika, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Yemen gibi pek çok ülkede hastalar estetikte, özellikle saç ekiminde Türkiye’yi tercih eder duruma geldi”

Türkiye’nin sunduğu sağlık hizmetlerinin dünyadaki algısının iyi olduğunu belirten Türk Hair Trans Medikal Direktörü Handan Acıkök şöyle konuştu:

“Mutlu dönen hastalar yeni hastalara olumlu referans veriyor. Dolayısıyla dünyadaki algımızın iyi olduğunu söyleyebilirim. Bunu fırsat bilerek Türk Hair Trans olarak özellikle Avrupa ve Ortadoğu pazarına yatırımlar yaptık. Almanya, İngiltere, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuweyt, Suudi Arabistan, Yemen, Irak ve Bahrehn’de Türk Hair Trans temsilcilikleri mevcut. Şu anda yabancı hasta sayımız Türk hasta sayısını geçti, yüzde 60’ın üzerinde seyrediyor.”

Yeni dönem hedeflerini açıklayan Acıkök, “Bu yıl Almanya, Dubai, İran ve Azerbaycan’da katıldığımız sağlık turizmi fuarları da yeni iş ortaklıkları anlamında verimli geçti. Global bir network oluşturduk. 20 farklı ülkeden hasta kabul ediyoruz. Ayrıca sosyal medyada üzerinden paylaştığımız İngilizce ve Arapça içeriklerimizin etkileşimleri oldukça iyi. Sırada Ortadoğu pazarı var ve beraberinde Rusya. Ümit ediyoruz ki gelecek yıl daha parlak rakamları sizlerle paylaşıyor olacağız. Global marka olmak yoğun emek gerektiriyor. Türk Hair Trans olarak bu doğrultuda koşmaya devam edeceğiz”