Estetikte iğneden korkanlara müjde

Estetikte iğneden korkanlara müjde
Güncelleme:

Sonunda iğneden korkanlar için de yeni bir cilt gençleştirme yöntemi bulundu.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı,   Op. Dr. Eser Aydoğdu yüz gençleştirmede yeni bir yöntem olan ve iğneden korkanlar için, morarma ve kabuklanmadan çekinenler için özellikle tercih edilen Milano Yüz Lifitingi uygulaması hakkında bilgi verdi. Yüzdeki renk tonu farklılıkları, lekeler, gözenek genişlikleri, cilt sarkmaları,kırışıklıklar, ciltte matlık, yorgun ifade en çok bize başvurulan sebepler. Hepsinin değişik tedavi seçenekleri, tedavi süreleri mevcut. İğneli tedaviler, lazer yöntemleri, iple yüz estetikleri, kök hücre uygulamaları çeşitli tedavi seçenekleridir. Bu tedaviler rutin olarak kişilerin memnun kalacağı şekilde uygulanmaktadır. Fakat bugüne kadar bir de iğneden korkanlar için yaptığımız bir estetik uygulamada yoktu. Milano Yüz Liftingi, tamamen iğneden korkanlar için bir cilt gençleştirme yöntemidir. Ve diğer yöntemlerden farklı olarak da kızarıklık, morarma, şişlik, kabuklanma gibi etkileri yoktur. Aynı gün içerisinde güneşe çıkılabilir, makyaj yapılabilir ve akşam herhangi plan yapılabilir.

Op.Dr.Eser Aydoğdu   kliniğiniklerinde uyguladıkları Milano yüz liftinginin aşamalarından bahsetti. Bu yöntemde sırasıyla önce cildi temizliyoruz. Sonrasında akustik dalga terapisi ile yüzdeki ve gıdık bölgesindeki kas liftingini sağlıyoruz. Ve asıl aşama olan Milano gençlik peeling uygulamasını iğnesiz olarak yapıyoruz. Özel masajı ve ürün sayesinde, epidermiste hasarlanma olmadan aktif bileşenlerinin cildin tüm katmanlarına ulaşması sağlanıyor.  Cilt altına geçen ürün hem cilt altında hem de ciltte toparlama sağladığı için 3 aşamalı lifting etkisini de böylece gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu protokolle  ciltte lifting, parlama, gözeneklerde küçülme, sıkılaşma , sarkıklıklarda toparlama ve ince çizgilerde düzelme gibi sonuçları görmekteyiz. Haftada 1 uygulanan yöntem  5 seansta gerçekleştirilmektedir.  FLAŞ etkisi sayesinde düğün veya  özel günlerden hemen önce de uygulanarak bu özel günlerimize  daha dinç,  daha canlı bir yüz ile katılmanızı sağlar.

Ve en önemlisi Milano Gençlik Peelingi uygulamasını dekolte bölgesinde de başarılı bir şekilde uygulamaktayız. Kadınların en çok sorun olarak gördüğü bölge olan dekoltedeki kuruluk, ince kırışıklıklar ve gevşeklik de toparlanmış olur.

Ve Milano Yüz Liftingi erkekler arasında da oldukça popüler bir uygulama haline gelmektedir. Çünkü  erkekler hem gençleşmeyi isterken hem de çevreden anlaşılmamasını istemektedir. Morluk, kabuklanma, kızarıklık olmadan uygulanan bu işlemden sonra tekrar iş hayatına rahatlıkla devam edebilmektedirler.

PQage yani Milano gençlik peelingi, kullanımı kolay ve güvenilir olan bir peeling solüsyonudur.  İçeriğinde TCA, Kojik asit, Üre peroksit ve Q enzim Q10 ihtiva etmektedir. Bu sebepten sivilce izleri, leke, gözenek genişliği, renk bozuklukları, ince kırışıklıklar, sarkmalar gibi problemlerde   etkin bir tedavi sağlar ve iğnesiz uygulanır. Bu bir tedavi protokolüdür.

Op.Dr. Eser Aydoğdu son olarak Milano Yüz liftingi güneşe karşı bir duyarlılık oluşturmaz,  her mevsimde rahatlıkla uygulanır. Bronz olan kişilerde de güvenle uygulanabilir. Ciltte parlaklık,  lifting ve bir aydınlanma sağlar. Yüzde ışıltı etkisi gösterir diye bilgi verdi.