Siyah noktalar için kesin çözüm

Siyah noktalar için kesin çözüm
Güncelleme:

Cildinizdeki siyah noktalardan kurtulmak için işte kesin çözüm...

Hava kirliliği, sigara dumanı, toz gibi çevresel faktörlerle bağlı olarak cilt gözenekleri kapanır. Hava kirliliği, sigara dumanı, toz gibi çevresel faktörlerle beraber makyaj kalıntıları, cildin iyi temizlenmemesi, az su içmek gibi etkenlere bağlı olarak cilt gözenekleri kapanır.

Nefes almayan cildin yüzeyinde siyah noktalar oluşur. Bir sonraki evre ise sivilce ya da aknedir. Olası cilt problemlerine karşı önlem alabilmeniz, sağlıkla ışıldayan cilde sahip olabilmeniz için doğal temizleyici 2 maske tarifi...

Yoğurt ve Limon Maskesi Malzemeler, l3 yemek kaşığı yoğurt l1 limonun suyu Hazırlanışı ve uygulaması lCam bir kasede malzemeleri karıştırın. lGöz altı çevresi hariç, yüzünüz ve boynunuza maskeyi sürün. l15 dakika bekletin. lIlık su ile durulayıp, yumuşak hareketlerle kurulayın. Yoğurt; cildi besler ve nemlendirir. Ayrıca cildin yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Limon, cilt temizliğinde en etkili meyvelerden biridir.

YAĞLI CİLTLERE YULAF

Malzemeler:
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Su

Hazırlanışı ve uygulaması:
Yulaf ezmesini üzerini geçecek kadar su ile haşlayın.
Cam bir kasenin içinde çatalla ezin.
Göz altı çevresi hariç, yüzünüz ve boynunuza maskeyi sürün.
10 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.

Yumuşak hareketlerle kurulayın. Yulaf, cildi derinlemesine temizler ve yağlanmasını önler. Özellikle yağlı ciltler için ideal bir maskedir.