Erkeklerin yataktaki yanlışları

Erkeklerin yataktaki yanlışları

Erkeklerin büyük bir kısmı, yatakta yaptığı yanlışların farkında bile değil...

Sekse dair konuşmaktan vazgeçemedikleri ve çok iyi olduklarını sanmalarına rağmen, çoğu erkek yatakta yaptığı yanlışların farkında değildir.

Ön sevişmeyi ihmal etmek

Kadınlar ön sevişmeyi sever; bunun seksin vazgeçilmez bir parçası olduğunu düşünürler. Bir erkek onu sevişme ile şımartmadığında, eksiklik ve hatta rahatsızlık hissederler. Elbette bazı zamanlarda anın büyüsüne kapılıp fazla heyecanlanıldığında, ön sevişmeye dair endişelenmeye gerek kalmayabilir. Ama özellikle ihmal edilmesi katlanılmazdır.

Bencillik

Bir erkeğin tatmin olması, birlikte olduğu kadının da mutlaka tatmin olduğu anlamına gelmez. Eğer erkek partnerinin zevk alması için de bilinçli bir çaba harcamazsa, almaması oldukça olasıdır. Her kadın kolay orgazm olmaz, hatta çoğu zor olur ve ekstra yardıma ihtiyaç duyar.

Sıkıcı olmak

Kadınların fantezileri vardır. Kadınlar seksle ilgili erkekler kadar çok konuşur, hatta belki daha çok. Kadınlara nelerden hoşlandıklarını sormaktan çekinmeyin, her zaman denemek isteyecekleri yeni bir şeyler olabilir.

Hijyen

Etek traşı yapmayı unutmayın. Bu çoğu kadın için önemli, hatta bazıları için olmazsa olmazdır. Kadınların konuya dair tüm vücutları ile uğraşmak zorunda olduğu düşünüldüğünde, bundan kaçmanız hoş karşılanmıyor beyler.

Öngörülebilir olmak

Seks asla öngörülebilir olmamalıdır. Kadınlar tekrar ve tekrar aynı pozisyonda sevişmek istemezler. İşleri biraz renklendirmenin zamanı geldi.

Rol yapmaya sebep olmak

Partnerler birbirlerinin vücutlarını iyi tanımalıdır. Bir erkek kadınınınn hoşuna giden ve gitmeyen şeyleri bildiğinde, yaşanan cinsellik elbette daha zevkli olacaktır. Yetenekli bir sevgili, partnerini rol yapmak zorunda bırakmamalıdır.

Zamanlama

Seksin ne kadar sürmesi gerektiğine dair bir limit bulunmamaktadır. Evrensel bir ortalama bulunmadığı gibi herkesin tercihi farklı olabilir. Mühim olan iki tarafın da zevk alabileceği kadar sürmesidir.

İlgisizlik

Seksten sonra, çoğu kadın duygusallaşır. Vücutları oksitosin salgılar ve bu onların daha muhtaç hissetmesine sebep olur. Seviştikten sonra sarılmaya ve öpüşmeye az da olsa zaman ayırmazsanız, bu onların duygularını incitir ve kendilerini kötü hissetmelerine neden olur.

HT Hayat