Enteresan seks gerçekleri

Enteresan seks gerçekleri

İşte seks için de enteresan gerçekler...

Seks hakkında araştırmalar yapıldıkça yeni bir şeyler keşfedilmeye devam ediyor. Bakın ne kadar ilginç?

- Kadınların yüzde 1\'i sperme alerjiktir. Hatta bazıları sırf sperme değil, erkek organının kendisine de reaksiyon gösterir. Neyse ki bu tür sorunlarda prezervatif kullanılması sorunu gideriyor.

- Son araştırmalar, 100 kişiden 1\'inin aseksüel olduğunu, yani karşı cinsten birine ilgi duymadığını gösteriyor.

- Kadınların yüzde 2\'si daima uyarılmış halde olabiliyor. Buna \'devamlı orgazm sendromu\' da deniyor. Bu kadınlar günde 10\'dan 100\'e kadar orgazm yaşayabiliyor.

- 20\'li yaşlarındaki erkekler günde 10 defa boşalıp yeniden ereksiyon yaşayabilir. Bu olayı yüksek testosteron seviyesine borçlular.

- Erkeklerin testisleri vücutlarının diğer 2 bölgelerine göre 1-2 derece daha soğuktur, böyle olmasaydı, spermin kalitesi bozulurdu. Soğuk havaya girildiğinde, kaslar testisleri yukarı kaldırıp vücuda yaklaştırır, böylece vücut sıcaklığından yararlanırlar. Sıcak havada ise; testisler aşağıya inip, hava sirkülasyonundan faydalanırlar.

- Erkekler ne kadar çok orgazm yaşarlarsa, vücutları o kadar az sperm üretir. Yani, bir gün önce orgazm yaşayan bir erkek bir çorba kaşığı kadar sıvı boşaltırken, birkaç saat önce orgazm yaşayan erkekte bu miktar daha azdır.

- İtalya\'da yapılan bir araştırma, her gün çikolata yiyen kadınların seks konusunda daha istekli olduklarını ve daha şiddetli orgazm yaşadıklarını gösteriyor.

 - Sekiz saatlik bir gece uykusu sırasında erkekler ortalama 6 kez ereksiyon yaşayabilir. Bunun nedeni ise, bölgedeki hücrelere oksijen gitmesidir.

- Uyarıldığında, büyüyen tek cinsel organ erkeklerinki değil. Kadınlar da uyarıldıklarında ereksiyon yaşarlar. Vajina büyür, meme uçları sertleşir, G noktası ise bir ceviz boyutuna ulaşır.

- Düzenli cinsel hayatı olan erkekler, daha çok mastürbasyon yaparlar. Düzenli olarak seks yapan erkeklerin testosteron üretimi fazla olduğu için, onların seks iştahı daha fazladır.

- Kadınların çoğunun orgazma ulaşabilmeleri için bel altı bölgelerinin uyarılması gerekir. Kadınların yalnızca yüzde 1\'i sırf göğüslerine dokunulduğunda orgazma ulaşır.

- 1800\'lü yıllarda insanlar baharatlı yiyeceklerin seks isteğini artırdığına inanırlardı.