English Home'un yeni koleksiyonu; Cottage Garden

English Home'un yeni koleksiyonu; Cottage Garden
Güncelleme:

English Home, Cottage Garden koleksiyonu ile yeni sezona merhaba diyor.

Dönem trendlerini ulaşılabilir fiyatlarla yaşam alanlarınıza taşıyarak, hayalinizdeki evi oluşturmanıza yardımcı olma tutkusuyla yola çıkan English Home, kısa zamanda evini önemseyen ve dekorasyonu sevenlerin beğenisini kazandı. Klasik İngiliz tarzının da ötesinde geçerek, country detaylarla desteklenen ürünleriyle yaşam alanlarınıza huzuru, rahatlığı ve romantizmi getiren English Home yatak odalarınızdan banyolarınıza, salonlarınızdan mutfak ve bebek odalarınıza kadar düşlediğiniz evi oluşturmanıza yardımcı tüm ev tekstili ve dekorasyon ürünlerini beğeninize sunmaya devam ediyor.

Kır bahçelerinin güzelliklerini yansıttığı ‘Cottage Garden’ koleksiyonunda sonbahar zamanı ormanın aldığı renklerden ilham alarak hasat mevsimini yaşam alanlarınıza getiriyor.

‘Cottage Garden’ koleksiyonunda kır evleri ve hasat mevsiminden esinlenmeler görülüyor. Kır yaşamını destekleyecek tarzda ferforje ürünler, patchwork ve örgü tekstiller, kır evi tarzında değişik aksesuarlar koleksiyonda yer alıyor.

Sonbaharın etkisiyle doğada görülen yıldız çiçeği, begonya ve süpürge otu, funda gibi çalıların renkleriyle formlarını buluşturan English Home, doğanın sunduğu renk tonlarını yaşam alanlarına taşıyor. Doğadaki kırmızı meyvelerin ve hayvanların öne çıktığı tasarımlarda elma, armut gibi mevsim meyveleri yanında tavşan, sincap desenleriyle de koleksiyon destekleniyor.

Sezona hâkim olan renkler, yeşil ve kızıl tonlarının yanı sıra yaban gülü pembesi, süpürge otunun lila tonları.