Engelsiz AVM Bilkent Center!

Engelsiz AVM Bilkent Center!

Bilkent Center, Engelsiz AVM olma yolundaki özenli çalışmaları sonucunda “erişilebilirlilik” belgesini aldı.

Bugüne kadar pek çok önemli projeye imza atan Bilkent Center, Ankara’nın ilk  Erişilebilirlilik Belgeli “Engelsiz AVM” olma özelliği ile de sektördeki öncülüğüne devam ediyor. Bilkent Center  42 araçlık engelli otopark alanı, tekerlekli sandalye hizmeti, her katta bulunan engelli tuvaletleri, asansörleri ve yürüyen yollar ile “Engelsiz AVM” olma konusuna verdiği önemi gerçekleştirdiği uygulamalarla belgelendirdi.

6 Kasım Cuma günü saat 15:00’de, Aile ve Sosyal Politikalar İl  Müdürü Selim Çelenk, Erişilebilirlik Daire Başkanı ve Basın Yayın Müdürünün katılımlarıyla gerçekleştirilen törenden Bilkent Center Erişilebilirlilik Belgesi’ni aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, herkes için kullanılabilir alanlardan oluşan Bilkent Center’ın, engelli bireylerin de rahatça hareket edebileceği dolayısıyla sosyal hayattan özgürce yararlanabilecekleri bir alışveriş merkezi olduğunu dile getirdi.

Bilkent Center, gerek yenilenen yüzü, gerekse öncü ve yaşama değer katan projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.