Erkek aldatıldığını hissetmez!

Erkek aldatıldığını hissetmez!
Güncelleme:

Ünlü manken Özge Ulusoy'dan erkekler için tartışma yaratacak yorumlar...

Manken özge Ulusoy, son dönemde mesleğinden çok İlker İnanoğlu ile yaşadığı aşkla gündemde... Sevgilisiyle mutluluk pozlari veriyor, yüzünden gülümseme eksik olmuyor. Ama bu onun körkütük sarhoş olduğunda sevdiği adamdan asla kopamayacağı anlamına da gelmiyor! Esquire dergisine 'erkeklerin kadınlar hakkında bilmediği 10 şey'i sayan manken, 'Kadının terk etmeyeceği, çok büyük bir yanilgıdır' dedi.

1- Erkekler kadinlarin onları asla terk etmeyeceğini, bu gücün her zaman kendi ellerinde olduğunu düşünür. Ancak kadının terk etmeyeceği çok büyük bir yanılgıdır! Kadin, son noktaya kadar direnir ve en sonunda terk eder. Terk ettiği noktadaysa, o ilişki gerçekten bitmiştir.

2- Pek çok erkek, ayrıldığı kadına geri döner, çünkü karşılarındakı kadına olan gerçek duygularını anlamaları ve o kadının kendilerine neler hissettirdiğini görmeleri için, ilişkiden bir süre uzak kalmaları gerekir. Bu durum, kadınların erkekler üzerindeki tuhaf bir etkisidir.

ERKEĞiN ALDATILDIĞINI HiSSETMESi OLANAKSIZ

3- Erkekler, kadınlarin asla aldatmayacağını düşünür. Oysa kadınlar da aldatır ve ne yazik ki aldatılacağına ihtimal vermeyen bir adamın bunu anlaması son derece olanaksızdır.

4- Her kadin kiskanç değildir. Bir kadinin size olan ilgisini ya da üzerinize düşmesini kiskançlik olarak algilamak ve yorumlamak, hem ilişkinize hem de karşinizdaki kadinin ruhuna zarar verir.

5- öfkelenmek ya da öfke nöbetleri geçirmek, erkeklere has bir durum değildir. Özellikle bir şeyleri bizden sakladiğinizda biz de öfkelenebilir, hatta tahmin ettiğinizden de fazla tepki verebiliriz.

6- Kadinlar, kendilerine karşi dürüst olunmasını, her zaman bir saygi göstergesi olarak kabul eder. Onlara karşi ne kadar açik olursaniz, o derece saygili bir kişi olarak kabul edilir, dolayisiyla ayni ölçüde saygi ve dürüstlük görürsünüz.

DÜNYANIN EN TEHLiKELi VARLIKLARI OLABiLiRiZ

7- Bir kadın kendisini tehdit eden koşullar söz konusu olduğunda, özellikle aldatıldığında ya da yalan söylenildiğinde dünyanın en tehlikeli varlığı haline gelebilir.

8- Bir kadının kişiliğini, sonradan değiştirmeniz mümkün değildir. Bir kadın neyse odur, asla değişmez. Eğer karşınızdaki kadında, sizi ciddi ölçüde rahatsız edecek bir özellik olduğunu düşünüyorsaniz, onu değiştirmeye uğraşmak yerine, en baştan vazgeçin.

9- Her kadın sahiplenilmek ister. Sahiplenmek, o kadına yanında olduğunuzu göstermektir ve her kadın arkasında güçlü bir erkeğin dimdik durduğunu bilmek ister. Sevdiğiniz kişiyi arayip sorun, onu umursayın ki, o da size sahip çıksın ve yanınızda olsun.

10- Her kadın evlenmek istemez. Bazı kadınların hayallerini beyaz gelinlik, üç çocuklu mutlu bir yuva ve eşinin yolunu beklemek süslemez. Dolayısıyla, çoğu kadının bir ilişkiye başlama nedeni de evlilik değildir. Ayrıca, evlilikten korkan erkeklerin büyük bir kısmı, evlenmeyi düşünmeyen kadınlarla kaliteli bir ilişki yaşama şansını da iskalar.