Elsa ve Anna İstinyePark'a geliyor !

Elsa ve Anna İstinyePark'a geliyor !

Karlar Ülkesi’nden Kraliçe Elsa ve Prenses Anna İstinyePark'a geliyor.

İstinyePark, 23-26 Nisan tarihleri arasında Disney ile birlikte gerçekleştireceği “Karlar Ülkesi” aktivitesi kapsamında, filmin baş karakterleri Kraliçe Anna ve Prenses Elsa’yı ilk kez çocuklarla buluşturuyor. Karlar Ülkesi’nin oluşturulduğu 150 metrekarelik dev alanda çocuklar, pek çok etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu, dört gün boyunca doyasıya yaşayacak.

İstinyePark’ın ev sahipliğinde, Walt Disney Stüdyoları'nın animasyon olarak ürettiği en iyi sinema filmi olarak kabul edilen “Karlar Ülkesi”nden uyarlanarak Disney ile ortak düzenlenen etkinlikte, çocuklar hayranı oldukları Anna ve Elsa ile fotoğraf çektirme olanağı bulacaklar. Etkinlik alanında, çocukların içine girip poz verebilecekleri “Dev Kar Küresi”, filmin ünlü şarkısı Aldırma’yı seslendirip kaydedebilecekleri “Sen de Aldırmadan Söyle” kayıt stüdyosu, Karlar Ülkesi tacını ve kar tanelerini yapabilecekleri faaliyet alanı bulunuyor. Ayrıca isteyen çocuklar, onlara ayrılan bölümde, Disney Infinity konsol oyununu Karlar Ülkesi karakterleriyle oynayabilecekler. Türkiye’ye ilk defa gelen filmin efsaneleşen karakterleri Anna ve Elsa, minik hayranlarıyla 23-26 Nisan tarihlerinde 12:00-19:00 saatleri arasında İstinyePark’ta buluşacak.

Cesur dağ adamı Kristoff ve onun tüm işlerinİ yerine getiren ren geyiği Sven'ın, işbirliği yaparak kar kraliçesi Elsa'yı bulmak ve buz büyüsünü yok etmek amacıyla yaptıkları yolculuğun anlatıldığı film, En İyi Animasyon Filmi ve Demi Lovato’nun seslendirdiği “Let It Go” (Aldırma) şarkısıyla En İyi Orijinal Şarkı için iki Oscar Ödülü kazandı. Özellikle kız çocukları arasında büyük bir hayran kitlesine sahip filmin uyarlanacağı alan sayesinde Nisan ayında İstinye Park’a kar yağacak ve sosyal medyada paylaşımlar şu hashtag’le yapılacak: #istinyeparkakaryağacak

İstinye Park’taki “Karlar Ülkesi” etkinliğinde neler olacak?

-Buluşma: Anna ve Elsa karakterleri, 12:00-19:00 saatleri arasında 30'ar dakikalık 5 seans halinde izleyicilerle buluşacak, birlikte fotoğrafları çekilerek çerçeve ile hediye edilecek.

-Sen de Aldırmadan Söyle: Karlar Ülkesi'nin “Aldırma” şarkısı çocuklar tarafından söylenirken kayıt edilecek, bu kayıtlar ulusal yarışmaya dahil edilecek.

-Kar Küresi: Alanda bulunan büyük kar küresinin içine giren çocuklar kar küresi içinde fotoğraflarını çektirebilecekler.

-Oyun Standı: Alan içerisinde çocukların Disney Infinity konsol oyununu Karlar Ülkesi karakterleri ile oynayabilecekleri oyun standı yer alacak.

-Etkinlik Atölyesi: Atölyede çocuklar Kar tanesi yapımı, Karlar Küresi taç yapımı ve Olaf yapıştırma etkinliklerini gerçekleştirebilecek.

-Karlı Dağa Tırmanma: Çocuklar Karlar Ülkesi filmindeki Sven ve Anna'nın dağa tırmandığı gibi karlı görsel verilmiş tırmanma duvarına çıkacaklar.

-Kar Tanesi Geçici Dövmeler: Çocuklara, gümüş renkli parlak kar tanesi dövmeleri yapılacak.