Eğlence ve Rekreasyon Fuarı ATRAX kapılarını açıyor

Eğlence ve Rekreasyon Fuarı ATRAX kapılarını açıyor

Türkiye ve çevre ülkelerin tek ihtisas fuarı ATRAX, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, etkinlik organizatörü firmalarını, turistik işletme sahiplerini, belediye, AVM yöneticilerini ve mimarları buluşturan Eğlence-Aktivite, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2015, 3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açıyor. Türkiye ve çevre ülkelerin tek ihtisas fuarı ATRAX, Türkiye’nin yanı sıra büyük eğlence projelerinin uygulandığı çeşitli ülkelerden sektör profesyonellerine ve yatırımcılarına yol gösterecek bir platform olacak ve yeni işbirliklerine ortam sağlayacak. 4’ncü yılında uluslararası organizasyon olarak büyümeye devam eden ve resmi havayolu sponsorluğunu Türk Havayolları’nın üstlendiği ATRAX, bu yıl Ekonomi Bakanlığı destekli Alım heyeti programı, B2B online randevu sistemi, sektörün genel değerlendirmesinin yapılacağı konferans ve eğlence - rekreasyon sektörünün enlerini belirleyen ilk ve tek yarışma olan “Shining Star Awards 2015 - Eğlence Ödülleri”ni 3. Kez düzenleniyor.

Ulusal ve uluslararası eğlence, dinlence hizmetleri sunan tesisleri, malzeme üreten ve pazarlayan işletmeleri, çok amaçlı organizasyonları ve hizmet alan tüm, kurum kuruluş, yerel yönetim, turizm tesisi,  AVM vb. yaşam alanlarını kapsayan fuarda; jetonlu oyun makinalarından, trambolinlere; Simülatör cihazlarından, şişme oyun parklarına kadar birçok ürün grubu ATRAX Fuarında, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.  

Belediyeler, Oteller, AVM’ler, Toplu Konut Projeleri vs. Eğlence ve Rekreasyon alanlarını ATRAX Fuarı saysesinde farklılaştırarak bir adım daha öne geçiyor.

ATRAX 2014’de 30 ülkeden 195 katılımcı yer aldı

Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX, geçen yıl üçüncü kez düzenlenmesine rağmen toplam 30 ülkeden 195 katılımcı firmayı İstanbul’da ağırlayarak sektörde önemli bir etki yarattı. Katılımcılara uluslararası boyutta yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunan ATRAX Fuarı’nı 8 bin 650 sektör profesyoneli ziyaret etti. Bu yıl iki salon ve fuaye ile birlikte 3 bölümden oluşan ATRAX 2015’de yerli yaklaşık 200 sektör profesyoneli yer alacak.

Alım Heyetleriyle Rekor Ziyaretçiye Ulaşılması Hedefleniyor

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nün “Alım Heyeti” programı dahilinde sektörün tüm katılımcı ve ziyaretçi profiline yönelik ticari müşavirlikler aracılığıyla alım heyeti programı da yurt dışından yoğun ilgi görüyor. Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Rusya, Ukrayna, Ürdün, Saudi Arabistan, İran, Irak, Cezayir, Fas, Nijerya, Güney Afrika, Tunus ve Kenya ülkelerinden ticari müşavirlikler aracılığıyla alım heyeti programı gerçekleştirilecek. Aynı zamanda “Türk Dünyası Belediyeler Birliği” tarafından desteklenen ATRAX’da bu yıl Türki Cumhuriyetlerde ve Balkanlarda yapılan duyurular sayesinde daha fazla sayıda profesyonel ziyaretçi yer alacak.