Dünyanın en ilginç seks rekorları !

Dünyanın en ilginç seks rekorları !

İşte dünya üzerindeki en ilginç seks rekorları...

Bir saatte en fazla orgazm yaşayan kadın ve erkek

Kaliforniya Cinsel Araştırmalar Merkezi doktorları bir saatte 134 kez orgazm olan kadını bilimsel olarak kayıt altına almışlar! Erkeklerde bu rekor 16 olarak kaydedilmiş. 

\"5-178.jpg\"

Bir günde en fazla erkekle ilişkiye girme rekoru

Lisa Sparks isimli porno yıldızı 2004 yılında 24 saat içinde tam 919 erkekle seks yaparak bu alanda dünya rekoru kırmıştır. 

En geniş kalça

En geniş kalça bazı Afrikalı kabile kadınlarında görülüyormuş. Hottentotten kabilesinden bir kadının kalçasının yarı çapı bir metre geliyormuş. 

En uzun sevişme

Doktor Vernon Coleman en uzun sevişme süresini kayıtlarına geçirmiş. Bu kayda göre sinema yıldızı Mae West ve adının Ted olduğu bilinen sevgilisi arasındaki sevişme 15 saat sürmüş.      

Dünyanın en uzun öpüşme rekoru

Taylandlı Ekkachi & Laksana Tiranarat çifti 58 saat 35 dakika 58 saniye boyunca öpüşerek, dünyanın en uzun süreli öpüşen çifti ünvanını kazanmışlardır.  

\"1-20150806165818.jpg\"

Dünyanın En Büyük Penisi

Dünyanın en uzun penisli erkeği ABD’li Jonah Falcon’dur. Penisi tamı tamına 34,9 cm ! Jonah Falcon \'un mega penisiyle yaşadığı ilginç olaylar çok fazla. En komik olanı ise, San Francisco Havaalanında kabarık pantolon önünü silah sanıp detaylı üst aramasına alınması ve gerçeğin soyunduğunda ortaya çıkması ! 

Dünyanın En Küçük Penisi

Dünyanın en küçük penisi 0,9 cm ! Tabi, erekte olmuş yetişkin sağlıklı bir erkekten bahsediyoruz! 

37 bin bakire ile birlikte olmuş !

Kaptan Cook, 1777 yılında Tonga Krallığını ziyaret etmiş. Pasifik Okyanusu’ndaki gezisi sırasında bu ada krallığını ziyaret eden kaptan orada Kral Fatafehi Paulah ile tanışmış. Adadaki bakirelerin ilk seks deneyimlerini bu kral ile yaşamaları şartı varmış. O zamanlar 80 yaşında olan kral, kaptana bir günde 8-10 kadar bakireyle birlikte olmak zorunda bulunduğunu açıklamış. Kralın açıklamasına göre o tarihe kadar 37 bin bakireyle birlikte olmuş.